consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Am 16 ani si sunt crescută de bunică. Mama unui prieten spune că unchii mei sunt proxeneți, că suntem o familie de țigani. Plâng mereu, mă afectează tot ce spune.

Mesaj anonim, prin secțiunea Psiholog online 
Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
16 ani,feminin.
Am in prieten,cu care ies în oraș și practic basket,nu am alte relații cu el,dar eu sunt crescută de bunică și mama băiatului inventează scene,precum că unchii mei sunt proxeneți și că suntem o familie de țigani,ce ar trebui să fac,fiindcă,plâng mereu,mă afectează tot ce spune?!
  • Mihaiela Grimbovschi Avramescu
    Mihaiela Grimbovschi Avramescu Să nu mai iei în seamă ce spune mama băiatului. Nu ce spun ceilalți te definește, ci ceea ce sti tu ca ești. Cine te cunoaste nu vă baga in seama răutăților care se spun despre tine.
  • Monica Enescu
    Monica Enescu Nu e usor sa auzi judecati si barfe din partea altora. Nici nu prea ai ce face concret ca sa opresti astfel de lucruri pentru ca asa cum spune o vorba, “gura lumii n-o astupa nici pamantul”. Important este sa nu lasi asta sa te influenteze si sa nu iti creezi o imagine despre tine pe baza a ce spun altii despre tine sau familia ta.

    Nimeni nu te cunoaste asa cum te cunosti tu si faptul ca vrea sa te discrediteze in fata cuiva/ altora/ a baiatului ei, arata ca este o persoana nesigura si ca probabil ii este teama ca intre tine si fiul ei ar putea fi mai mult. Ceea ce te defineste insa pe tine ca om este ce gandesti, ce ai in suflet si cum te porti cu cei din jurul tau, asta este ceea ce conteaza cu adevarat. Numai bine!Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed