CLIC AICI pentru întrebarea ANONIMĂ sau DIN PARTEA TA

(este necesar cont Facebook)

VEZI MAI JOS formularul pentru întrebare ANONIMĂ

(NU este necesar cont Facebook)

◊ Toate întrebările (anonime sau direct din partea ta) apar pe grupul  Facebook Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online! la ele răspunzând specialiști cu formare în psihologie și psihoterapie. 

◊ Ca să afli cum găsești răspunsurile la intrebarea ta, citește informațiile de mai jos, din secțiunea: Cum se procedează?

◊ Dacă nu te descurci cu postarea întrebării sau găsirea răspunsurilor primite, contactează-ne la: terapeuti@terapeuti.ro

Te rugăm să introduci întrebarea ta în căsuța de mai jos, detaliind urmatoarele aspecte:

  • Vârsta și sex;
  • Ocupație;
  • Familie (dacă este necesar, descrie, de exemplu, relațiile cu ceilalți membri ai familiei);
  • Localitatea (specifică acest lucru doar dacă este necesar, de exemplu, când ceri o recomandare de psiholog/psihoterapeut);
  • Descrierea problemei (când și cum a apărut etc.).


E-mail (optional, nu este făcut public și este folosit pentru a te anunța când este pusă întrebarea ta pe grupul de discuții):

Am luat la cunoștință despre politica de confidențialitate și că sunt de acod cu termenii și condițiile utilizării site-ului.

Cum se procedează?

Etapa 1. Unde postez intrebarea?

◊ Pentru postarea intrebării ca ANONIMĂ foloseste formularul de mai sus sau postează direct pe grupul Facebook, selectând opțiunea de postare anonimă: www.facebook.com/groups/intreabaterapeutul/
◊ Pentru postarea intrebării DIN PARTEA TA, postează direct pe grupul Facebook: www.facebook.com/groups/intreabaterapeutul. 

Etapa 2. Cum văd răspunsurile la întrebarea mea?

Întrebarile (anonime sau din partea ta) apar pe grupul nostru de Facebook, Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online!, grup pe care răspund specialiștii cu formare în psihologie/psihoterapie. Când sunt foarte multe întrebări nu pot fi postate toate în ziua primirii lor. Grupul este moderat, astfel încât să ne asigurăm că regulamentul este respectat (regulamentwww.facebook.com/groups/intreabaterapeutul). 

Dacă nu aveți cont Facebook vă puteți face unul în câteva minute și îl puteți închide ulterior.

Etapa 3. Cum răspund la întrebările puse de specialiștii care răspund la postarea mea?

Este posibil ca specialiștii care răspund pe grup să aibă nevoie de mai multe detalii și să îți adreseze anumite întrebari referitoare la situația ta. Dacă dorești să aduci detalii suplimentare, păstrându-ți anonimatul, poți folosi atât formularul  din această pagină, cât și e-mail-ul intreabapsihoterapeutul@gmail.com Ca să identificăm despre ce întrebare este vorba, specifică adresa de e-mail adaugată când ne-ai trimis întrebarea sau, dacă nu ai specificat o adresa de e-mail, descrie-ne întrebarea pusă ori trimite-ne permalinkul acesteia (îl afli dând clic pe data la care întrebarea ta a fost pusă pe grup).

Dacă nu te descurci cu postarea întrebării sau găsirea răspunsurilor primite, contactează-ne la: terapeuti@terapeuti.ro

Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online!