Formular pentru postarea anonimă

Pentru postarea directă, clic aici

Serviciu gratuit, asigurat de specialiști cu formare în psihologie/psihoterapie

Ca să afli cum găsești răspunsurile la intrebarea ta, citește informațiile de mai jos, din secțiunea: Cum se procedează?

Dacă nu te descurci cu postarea întrebării sau găsirea răspunsurilor primite, contactează-ne la: terapeuti@terapeuti.ro sau la 0723.604.121.

Te rugăm să introduci întrebarea ta în căsuța de mai jos, detaliind urmatoarele aspecte:

  • Vârsta și sex;
  • Ocupație;
  • Familie (dacă este necesar, descrie, de exemplu, relațiile cu ceilalți membri ai familiei);
  • Localitatea (specifică acest lucru doar dacă este necesar, de exemplu, când ceri o recomandare de psiholog/psihoterapeut);
  • Descrierea problemei (când și cum a apărut etc.).


E-mail (optional, nu este făcut public și este folosit pentru a te anunța când este pusă întrebarea ta pe grupul de discuții):

Am luat la cunoștință despre politica de confidențialitate și că sunt de acod cu termenii și condițiile utilizării site-ului.

Cum se procedează?

Etapa 1. Unde postez intrebarea?

Etapa 2. Cum văd răspunsurile la întrebarea mea?

Întrebarile (anonime sau directe) apar pe grupul nostru de Facebook, Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online!, grup pe care răspund specialiștii cu formare în psihologie/psihoterapie. Grupul este moderat, astfel încât să ne asigurăm că regulamentul este respectatwww.facebook.com/groups/intreabaterapeutul/

Dacă nu aveți cont Facebook vă puteți face unul în câteva minute și îl puteți închide ulterior.

Dacă specificați adresa de e-mail în formularul de trimitere a mesajului anonim, veti primi un e-mail în momentul postării pe grup a întrebarii dvs.

Etapa 3. Cum răspund la întrebările puse de specialiștii care răspund la postarea mea?

Este posibil ca specialiștii care răspund pe grup să aibă nevoie de mai multe detalii și să îți adreseze anumite întrebari referitoare la situația ta. Dacă dorești să aduci detalii suplimentare, păstrandu-ți anonimatul, poți folosi atât formularul pentru întrebările anonime din această pagină, cât și e-mail-ul terapeuti@terapeuti.ro. Ca să identificăm despre ce întrebare este vorba, specifică adresa de e-mail adaugată inițial sau, dacă nu ai specificat o adresa de e-mail, descrie-ne întrebarea pusă.

Dacă nu te descurci cu postarea întrebării sau găsirea răspunsurilor primite, contactează-ne la: terapeuti@terapeuti.ro sau la 0723.604.121.

Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online!