Formular pentru postarea anonima

Pentru postarea directa, clic aici

Serviciu gratuit, asigurat de specialisti cu formare in psihologie/psihoterapie

Ca sa afli cum gasesti raspunsurile la intrebarea ta, citeste informatiile de mai jos, din sectiunea: Cum se procedeaza?

Daca nu te descurci cu postarea intrebarii sau gasirea raspunsurilor primite, contacteaza-ne la: terapeuti@terapeuti.ro sau la 0723.604.121.

Te rugăm să introduci întrebarea ta în căsuța de mai jos, detaliind urmatoarele aspecte:

  • Vârsta și sex;
  • Ocupație;
  • Familie (dacă este necesar, descrie, de exemplu, relațiile cu ceilalți membri ai familiei);
  • Localitatea (specifică acest lucru doar dacă este necesar, de exemplu, când ceri o recomandare de psiholog/psihoterapeut);
  • Descrierea problemei (când și cum a apărut etc.).


E-mail (optional, nu este făcut public și este folosit pentru a te anunța când este pusă întrebarea ta pe grupul de discuții):

Am luat la cunoștință despre politica de confidențialitate și că sunt de acod cu termenii și condițiile utilizării site-ului.

Cum se procedeaza?

Etapa 1. Unde postezi intrebarea:

Etapa 2. Cum vezi raspunsurile la intrebarea ta:

Toate intrebarile (atat cele anonime, cat si cele folosind un cont de Facebook) vor fi puse, in aproximativ o saptamana de la primirea lor, pe grupul nostru Facebook, Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online!, acolo unde raspund specialistii cu formare in psihologie/psihoterapie. Grupul este moderat, astfel incat sa ne asiguram ca raspunsurile primite sunt cele din partea specialistilorwww.facebook.com/groups/intreabaterapeutul/

Dacă nu aveți cont Facebook vă puteți face unul în câteva minute și îl puteți închide ulterior.

Dacă specificati adresa de e-mail in formularul de trimitere a mesajului anonim, veti primi un e-mail in momentul postarii pe grup a intrebarii dvs.

Etapa 3. Completari ulterioare la intrebarea pusa:

Este posibil ca specialistii care raspund pe grup sa iti adreseze anumite intrebari referitoare la problema ta. Daca doresti sa aduci detalii suplimentare, pastrandu-ti anonimatul, poti folosi atat formularul pentru intrebarile anonime, cat si adresa terapeuti@terapeuti.ro. In ambele situatii, ca sa identificam despre ce intrebare este vorba, specifica adresa de e-mail adaugata in formular sau, daca nu ai specificat o adresa de e-mail, descrie-ne intrebarea pusa.

Daca nu te descurci cu postarea intrebarii sau gasirea raspunsurilor primite, contacteaza-ne la: terapeuti@terapeuti.ro sau la 0723.604.121.

Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online!