consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt casatorita, am 31 de ani si un copil in varsta de 2 ani care mi-e lumina ochilor. De ceva timp simt ca mi s-a adunat oboseala, o oboseala cronica de care nu pot scapa si simt ca din cauza ei nu pot controla nervii si cateodata are copilul de suferit.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:Buna ziua!sunt casatorita,am 31 de ani si un copil in varsta de 2 ani care mi-e lumina ochilor.De ceva timp simt ca mi s-a adunat oboseala..o oboseala cronica de care nu pot scapa si simt ca din cauza ei nu ma pot controla cu nervi si cateodata are copilul de suferit..si cand spun de suferit,ma refer ca tip la el,cateodata ii mai scap si o palma la fund,moment in care imi pare foarte rau,ma apuca plansul si o vinovatie,care e pe buna dreptate.Insa cateodata clachez si ma panichez ca nu le pot face pe toate,sa scot copilul,sa ma joc cu el,mancare,curatenie,care va jur ca daca nu o fac..simt ca ma ia cu nervi,is ff obsedata de ea si probabil din cauza asta sunt zile pe sapt care nu prea am timp si copil,sotul fiind la servici pana seara la 8 aproape.Concluzia:is ff stresata si nervoasa in ultima vreme.Va rog spuneti-mi cum pot scapa de oboseala asta,nervi,stres,avand in vedere ca nu sunt ajutata de nimeni fiind intr-o tara straina?

Olimpia Ciocea

Înțeleg f bine cum e sa ai atâtea atribuții în același timp,dar trebuie sa fii conștientă ca trebuie sa ai niște prioritati, ca nu poți face totul,, perfect”. Care sunt prioritățile? Exista variante sa cauți ajutor poate ocazional cu curățenia, mâncarea sau chiar copilul? Problemele și atribuțiile rămân, important este cum te raportezi tu la ele și ce soluții găsești pt a tine cont și de tine și de familie. Succes!
 5

Elena Gabriela

Macar o ora pe zi, sa va faceti timp sa iesiti pe undeva cu copilul sau chiar singura. In parc, la un magazin, etc. Este foarte important, dupa parerea mea sa stati cat mai des in aer liber… va elimina o parte din stres (cel putin, asa este in cazul meu). Rabdare multa!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile