consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am facut pentru prima data dragoste cu prietenul meu, dupa 7 ani de cand ne cunoastem. A fost dureros, fizic vorbind si am ramas cu un gust amar, desi el s-a purtat foarte frumos. Simt ca am gresit fiind atat de intima cu el.

Terapeuti.ro

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:Buna ziua,
Alina sunt, v am cerut sfatul cu ceva timp in urma. Relatia mea cu barbatul in cauza a avansat. De curand, ne am intalnit si am facut pt prima data dragoste, dupa 7 ani de cand ne cunoastemail. A fost. . . dureros, fizic vorbind. Am ramas cu un gust amar, desi el s a purtat foarte frumos. Colacpeste pupaza, m am cerut in casatorie. Ma simt dezorientata si in plus, indragostita lulea dupa noaptea pe care am petrecut o.MI e teama de sentimentele mele si simt ca am gresit fiind atat de intima cu el. Va rog sa mi dati un sfat

Monica Enescu

Nu imi amintesc povestea ta, daca vrei sa ne spui mai multe poate putem intelege mai bine. Pentru a-ti da un sfat e nevoie sa cunoastem contextul.


S-ar putea să te intereseze și:

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile