consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 20 ani si am avut o viata foarte grea. O familie care nu m-a crescut cum trebuie, tata alcoolic, mai nimanui nu ii pasa de mine. Din cauza asta am inceput sa beau alcool si am inceput sa ma culc cu barbati pentru bani.

Terapeuti.ro

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:Bună!
Am 20 ani, am avut o viata foarte grea. O familie care nu m-a crescut cum trebuie, tata alcoolic, mai nimănui nu ii pasa de mine. Din cauza asta am inceput sa beau alcool, si am inceput sa ma culx cu bărbați pentru bani. pur si simplu creierul meu parcă nu mai functiona, nu realiza ceea ce face. Am intalnit apoi un băiat, de care m am îndrăgostit, mi a fost mereu alaturi. Ne am si căsătorit mai apoi. Dar mereu , de ani incoace, am aceleasi frici si intrebari obsesive.
1. Dacă ma răpește cineva si ma duce in alta tara la prostituție si nu voi mai avea viata?
2. Acum chiar daca sunt măritată si cuminte lumea nu crede acest lucru, ce sa fac? Imi e foarte rusine, foarte frica.rad de mine nu imi stiu viata si durerea.
3. Sotul meu nu le are cu bătaia sau altele! Este un băiat simplu, cuminte ! Nu ma poate apara daca cineva de exemplu opreste masina si ma baga cu forta.
Am cunoscut multi oameni rai, proxeneți, drogați.. .alcolici.
Imi eate foarte frica nu reusesc sa scap de depresia aceasta. Tot ce vreau este sa raman cu sotul meu, cuminte si linistită cum sunt acum, sa avem o familie. Dar …imi este foarte frica de lumea care rade de mine si nu crede ca m am schimbat, si imi e frica sa nu fiu răpită. Am ajuns sa ma îmbrac ca o baba de 70 ani. Rog niste sfaturi, va implor! Si …rog să nu fiu judecata.

Marincat Diana

Ai nevoie de terapie sa te împaci cu fricile tale. Avand in vedere copilăria ta foarte grea, e foarte greu sa reusesti singura. Vorbeste cu sotul tau, spune-i temerile tale, spune-i dorintele tale si impreuna gasiti solutii pentru a cauta ajutor specializat.
 4

Anca Florina

Terapie neapărat cat de rapid! Si,de ce nu,schimbarea anturajului si a mediului….
 1

Angela Preda

90% din frici si temeri se petrec numai in mintea noastra, nu au nici o legatura cu realitatea. Oamenii uita, cu timpul, ce fel de viata ai avut. Capul sus si te admir pt schimbare! Ar fi de dorit sa discuti cu cineva calificat in psihologie. Exclus prietene de cafea sau rude.
 4

Psiholog Monica Enescu

Te sfatuiesc sa apelezi la terapie, poate si un consult psihiatric ca sa evalueze medicul aceste temeri cu care te confrunti. Va fi bine daca faci ceva in privinta asta. Medicul de familie iti poate da trimitere la psihiatru. Nu ezita, esti tanara si ai toata viata inainte! Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile