consiliere psihologica parinti consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Psiholog online psihoterapeut

Am inceput si eu sa sufar cand mi-am vazut mama in plin delir: atacuri de panica, dureri extreme de cap, insomnie si diverse dureri in piept. Sa fie simtome somatice?

Terapeuti RO 8:24am Aug 20
Mesaj:
Buna ziua , am 24 de ani . Am trecut prin schimbari serioase . Mama mea care sufera de schizofrenie refuza sa-si mai ia tratamentul dupa moartea tatalui . Eu traiesc pe cont propriu de la 18 ani . Deabea asteptasem sa plec de langa ai mei , deoarece simteam ca traiesc intr-o casa de nebuni . Traitul pe cont propriu a mers perfecr pana acum un an cand am foat anuntat ca tatalmeu a murit . Eu , personal nu tineam prea mult la tatl meu deoarece era foarte violent cu mine cand eram mic , insa totusi mi a parut rau . In schimb mama a suferit enorm … Si sufera si acum ! Eu nu ma pot intoarce acasa sa stau sa am grija de ea , insa am constiinta foarte murdara . Iar in timp … Am inceput si eu sa sufar cand mi-am vazut mama in plin delir … Am inceput cu o tristete si o dezamagire normala … Dar apoi a continuat cu atacuri de panica , dureri extreme de cap , insomnie i diverse dureri in piept , care nu ma lasa sa eespir timp de vreo 4-5 min (durerea apare brusc , si nu in urmaunui efort) … Tarea mea de sanatate devine din ce in ce mai mizerabila . Am incercat diverse solutii , apoi am apelat la suicid etc … Eu sunt student la psihologie , insa nu m-am putut auto vindeca . Iar bani pentru psiholog nu am . Lucrez pe timpul verii si primesc bani din cand in cand pentru diverse servicii (de la tuns iarba pana la plimbat caini) … Asa ca vreau sa intreb cat de normale sunt aceste dureri pe care le am !? Sa fie simtome somatice ? Sau am probleme cu imima ? Precizez ca acele dureri sunt insuportabile atunciv cand incerc sa respir sau vorbes si ca apar atunci cand nu fac nimic …

Cioranu Loredana 9:08pm Aug 20
Buna! Mergi la medicul de familie pentru un consult medical sau pentru trimitere la medic specialist ca sa afli daca aceste simptome au o cauza organica. Daca elimini aceasta ipoteza consulta un psihoterapeut pentru ca doar niste discutii pe net nu te pot ajuta. Cere sprijinul rudelor si prietenilor pentru a depasi aceasta perioada.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed