Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 32 si sunt o fire un pic emotiva. In ultimul an am fost foarte stresata, am muncit mult si a murit socrul meu… Am facut un atac de panica si nu reusesc sa redevin eu. Pe mine m-au crescut bunicii, iar mama m-a parasit.

Terapeuti.ro 7:20am Aug 24
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna dimineata! Am 32 de ani sunt căsătorită si am un băiețel de 3 ai si 4 luni, sunt o fire un pic emotivă dar in general sunt destul de puternica am trecut prin multe in viața dar am fost puternica in ultimul an am avut foarte mult stres am muncit foarte mult a murit socrul meu iar in urma cu o lună am facut un atac de panica si nu reusesc sa il fac sa treacă vreau sa treacă vreau sa fiu iarăsi eu. Pe mine m au crescut bunici mama m a părăsit. Dar cu toate acestea am fost un copil bun am terminat facultatea de matematica informatica si una de contabilitate vreau sa fiu iar puternica am nevoie de niste sfaturi sau încurajați cum sa fac sa dispară aceste atacuri de panica..

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:22am Aug 24
atacurile de panica se pot vindeca prin tratament medicamentos dublat de psihoterapie. Incepeti cu un consult psihiatric. Succes! ;)

Clau Anki 11:46am Aug 24
De una singura este foarte dificil, aproape de imposibil. Totusi este vorba despre o afectiune. S-au inventat profesionisti care trateaza elegant afectiunile, iar ele chiar se vindeca, mai ales atacurile de panica si mai ales in secolul nostru. In concluzie, e nevoie de tratament personalizat si sustinut. Pe internet nu-l veti primi; sau il veti primi, va intreb: aveti curajul sa il urmati???

Psihologul Va Raspunde 10:10am Aug 25
E un semnal de la organism ca nu faceti ceea ce trebuie. E modul prin care organismul va atrage atentia ca undeva, ceva este necorespunzator. Fie munca prea multa, fie lipsa afectiunii, fie alte neajunsuri. Raspunsurile sunt in interiorul tau, si le poti scoate la suprafata sub indrumarea unui specialist. Tratarea simptomelor nu are efect, daca raman active cauzele…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita