consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

In urma cu 6 ani, dupa decesul sotului meu, au inceput atacurile de panica si depresiile.

Terapeuti RO 8:27am Aug 11
Mesaj:
Numele meu este Mirela,am 45 ani si am 2 mari probleme:
- mi-am pierdut increderea in mine
- imi e frica sa imi fie frica de un atac de panica,cum am ajuns aici va voi relata cat pot de scurt .
In urma cu 6 ani(dupa decesul sotului meu)au inceput atacurile de panica si depresiile,nici nu era de mirare deoarece aveam prob cu casa,2 copii adolescenti,2 scoli in paralel,3 credite in banci si 3 joburi(2 fiind part-time).Probabil s-au declansat si datorita unei schimbari metabolice,am slabit 15 kg intr-o luna,in ideea in care mancam 10 mese pe zi ,dar lucram 20 de ore),nu am mai transpirat 2 ani,nici macar axial. Primul atac de panica l-am facut in clinica(unde lucram),am avut senzatia ca mi-am bagat aer pe vena),am facut 180/130 TA (eu fiind hipotensiva, am avut senzatia ca mi s-a infierbantat creierul),dar aveam si celelelte simtome ale unui atac de panica. medicul cardiolog cu care am vb,mi-a spus ca mare noroc am avut ca sut atat de sanatoasa deoarece putea face un AVC(asa a murit sotul meu),iar acest lucru nu m-a ajutat deloc. Am incercat tot despre ce am auzit,dar fara prea mare eficacitate,clinic eram sanatoasa.Nu imi putea permite un psiholog.dupa cca 3 luni am luat un taxi si am mers pt internare la sp.Obregia,acolo am urmat doar trat medicamentos,3diazepame,1 medazepam si 1 pharmataz 5 zile,dupa care mi-a dat drumul acasa),am urmat acest tratament 8 luni,l-am intrerupt cu de la mine putere brusc(am trecut prin faza de sevraj),iar totul a fost ok pana acum 3 luni .Acum tot pe stress au reaparut starile de anxietate,am repetat toate analizele,CT,Doppler cranio-cerebral,endocrinologie,,ecocardiografie si multe altele,am inceput sa merg la un psihoterapeut,dar nu am bani pt fiecare sedinta.Ce as putea face in conditiile date?
Va multumesc !

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:37am Aug 11
reluati un tratament psihiatric, fara de care psihoterapia o faceti aproape degeaba (ne avand energia necesara de investit in relatia terapeutica). Daca doriti, va stam la dispozitie www.cmibotezat.ro

Remus Sandu 10:00am Aug 11
Pentru atacurile de panică, aţi putea avea în vedere inositolul http://wp.me/p48646-3uP, şi alte suplimente importante cum ar fi omega 3 şi forme avansate de vitamina E. În general puteţi să îmbunătăţiţi dieta, fără cereale, uleiuri, lactate, zahăr etc.Puteţi merge iar la laborator pentru acumulări de cupru, mai ales dacă aţi folosit de-a lungul timpului anticoncepţionale sau aveţi deficit de zinc. http://wp.me/p48646-3u6Apropo de internări, mesajele de aici oferă nişte informaţii importante, de ex. cel scris de către @Bean http://tinyurl.com/qz5u3gw
Sau comentariul de aici: http://tinyurl.com/qdrptkx

Carmen Caramlau 11:13am Aug 11
Doamna, din ce citesc eu, atacurile de panica v-au salvat viata, pentru ca doar ele v-au mai temperat din mersul sigur catre groapa. Trebuie sa intelegeti ca, uneori, ni se intampla lucruri rele pentru ca altele, si mai rele, sa ne ocoleasca. Cautati pe net despre EFT si lucrati singura acasa. De asemenea, sedintele de terapie nu sunt numai cu un psihoterapeut, si nu numai la cabinet. Reorientati-va catre sedinte pe care vi le permiteti (on-line, telefonice, si cu terapeuti) si recastigati-va echilibrul. Stresul vrea sa va invinga. Il lasati tocmai acum?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile