Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm fost diagnosticata cu tromboza venoasa profunda. De atunci nu pot sa nu ma gandesc ca am edem, in orice moment, la orice mica durere sau tuse. Ce as putea sa iau pentru a scapa de starea asta de neliniste si frica?

Terapeuti RO 11:24am Mar 24
Mesaj:
Buna ziua,
De 10 zile am fost diagnosticata cu tromboza venoasa profunda completa popliteo-tibiala cu flux minimal filiform. Am fost la urgente si medicul de acolo mi-a spus ca pot face complicatii, de atunci nu pot sa nu ma gandesc ca in orice moment, la orice mica durere sa tuse nu am edem. Am fost si la un alt medic internist care mi-a spus ca nu trebuie sa faci neaparat complicatii si nici sa nu ma gandesc la asta insa nu ma pot controla, mi-a mai spus ca pot sa fac atacuri de panica care se manifesta tot ca si edemul pulmonar. Acest medic mi-a prescris Alprazolam de 0,25mg de 3 ori pe zi insa cateodata nici acesta nu ma linisteste. Va rog daca puteti sa imi dati un sfat pentru ce ar trebui sa fac sau sa imi spuneti ce as mai putea sa iau pentru a scapa de starea asta de neliniste si frica. Va mai mentionez ca atunci cand aveam de 19 ani a murit tatal meu, la varsta de 27 de ani am pierdut-o si pe mama, in 2006 am nascut un baietel si de la varsta de 3 ani am stat de 2 ori in spital si acum e suspect de astm pe tratament. Ar putea fi si acestea unele cauze ale degradarii straii de sanatate ale sistemului nervos?
Astept cu interes un raspuns!
Va multumesc!
Cu respect,
Angela

Botezat Radu 11:28am Mar 24
Buna ziua, va recomand sa consultati si un psihiatru. Este posibil sa fi dezvoltat anxietate generalizata cu atacuri de panica in urma stresul din ultima perioada (cativa ani). Succes

Viorel Mocanu 11:43am Mar 24
Luati in calcul “cauza” nu de alta dar de la o simpla tromboza puteti ajunge la tratamente complicate de psihiatrie si nu e cazul…. singurul lucru de care aveti nevoie este consultul unui medic de chirurgie vasculara si urmat tratamentul prescrie…. in cel mai rau caz se pot indeparta trombii chirurgical insa tot specialistul de chirurgie vasculara horataste… fiind o tromboza “subarticulara” la genunchi ar fi recomandat repaus total minim 3-7 zile… starile de panica au alta cauza si nu sint de la tromboza ci de la modul negativ in care ginditi…. succes :)

Carmen Badea 10:43am Mar 25
Repausul…favorizeaza aparitia trombozei…!:-)

Stoian Ionita 9:51am Apr 9
http://youtu.be/EKQPFx1Cxe4 Aici gasiti solutia!!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19317 raspunsuri primite pentru 4108 intrebari
(in categoria actuala: 571 raspunsuri primite pentru 127 intrebari)