consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am fost diagnosticata cu tromboza venoasa profunda. De atunci nu pot sa nu ma gandesc ca am edem, in orice moment, la orice mica durere sau tuse.

Terapeuti RO 11:21am Mar 24
Mesaj:
Buna ziua,
De 10 zile am fost diagnosticata cu tromboza venoasa profunda completa popliteo-tibiala cu flux minimal filiform. Am fost la urgente si medicul de acolo mi-a spus ca pot face complicatii, de atunci nu pot sa nu ma gandesc ca in orice moment, la orice mica durere sa tuse nu am edem. Am fost si la un alt medic internist care mi-a spus ca nu trebuie sa faci neaparat complicatii si nici sa nu ma gandesc la asta insa nu ma pot controla, mi-a mai spus ca pot sa fac atacuri de panica care se manifesta tot ca si edemul pulmonar. Acest medic mi-a prescris Alprazolam de 0,25mg de 3 ori pe zi insa cateodata nici acesta nu ma linisteste. Va rog daca puteti sa imi dati un sfat pentru ce ar trebui sa fac sau sa imi spuneti ce as mai putea sa iau pentru a scapa de starea asta de neliniste si frica. Va mai mentionez ca atunci cand aveam de 19 ani a murit tatal meu, la varsta de 27 de ani am pierdut-o si pe mama, in 2006 am nascut un baietel si de la varsta de 3 ani am stat de 2 ori in spital si acum e suspect de astm pe tratament. Ar putea fi si acestea unele cauze ale degradarii straii de sanatate ale sistemului nervos?
Astept cu interes un raspuns!
Va multumesc!
Cu respect,
Angela


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed