consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 14 ani si o mare problema. Acum 8 luni am inceput o relatie cu un baiat in varsta de 20 de ani, m-a cucerit cu vorbe dulci, cadouri, promisiuni de casatorie, asa ca m-am culcat cu el si in scurt timp am ramas insarcinata. El cand a aflat a plecat in afara, la munca, si a rupt orice legatura cu mine. Mama m-a batut si m-a jignit in ultimul hal, ba chiar m-a fortat sa stau sa imi introduca coada de mop in vagin.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua ma numesc Dorina am 14 ani si am o mare problema acum 8 luni am inceput o relatie cu un baiat in varsta de 20 de ani m-a cucerit cu vorbe dulci,cadouri,promisiyni de casatorie dupa ce voi fi majora etc asa ca dupa 2 luni de relatie m-am culcat cu el si in scurt timp am ramas insarcinata el cand a aflat a plecat in afara la munca si a rupt orice legatura cu mine si nu a recunoscut nimic mi-a fost teribil de feica sa ii spun mamei asa ca i-am spus unei verisoare iar ea m-a dus urgent la medic unde am aflat ca sunt in 4 luni si ca bebe e sanatos inpreuna cu verisoara i-am spus mamei iar ea m-a batut si m-a jicnit in ultimul hal si in fiecare zi ma facea curva si ma lua de par si ma impingea ba chiar m-a fortat sa stau sa imi introduca coada de mop in vagin a spus ca ma scarpina ea daca mi-a trevuit p*** asa ca i-am spus verisoarei mele tot iar ea impreuna cu sotul ei m-au luat la ei acasa si au decis ca ma ajuta cu bebe pana fac 18 ani ei nu pot avea xipii de asta vor sa na
ajute precizez ca mama e divortata tatal meu este in anglia de 9 ani si nu pot lua legatura cu el intrebarea mea este ma pot baza pe verisoara? Si cum pot sa trec peste ce mi-a facut mama? Acum sunt insarcinata in 6 luni

In primul rand individul trebuie tras las raspundere indiferent de situatie,in al doilea rand cred ca timpul isi va spune cuvantul……sarcina usoara si tot raul spre bine!
 3
Intrați în legătură cu Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului din localitatea dumneavoastră. Adresa cu siguranță o puteți găsi pe internet (pe google). Direcția ar trebui să vă ofere servicii de asistență socială, eventual vă poate direcționa către un ONG care să vă ajute…. în vreun fel… Numai bine!
 3
Draga mea, esti inca un copil. Si din naivitatea varstei ai avut incredere in cineva, care s-a dovedit a fi un om fals. In situatia in care esti acum ai nevoie tu de cineva care sa-ti poarte de grija, sa te indrume si sa-ti fie aproape la greu si la bine. Iar peste cateva luni nu vei mai fi doar tu, copilasul tau va avea nevoie de sustinerea, pe care tu acum, nu i-o poti oferi, intrucat esti inca minora. Singurul lucru pe care il poti oferii este dragostea ta neconditionata. Din pacate parintii tai nu sunt alaturi de tine, nu au fost nici pana acum!, dar verisoara si sotul ei iti intind o mana. Tu ii cunosti cel mai bine. Daca simti ca ceva nu este in regula, ia legatura cu Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului. In ce priveste pe tatal copilului, el trebuie sa raspunda penal pentru faptele sale, intretinere de relatii sexuale cu o minora. Actul sexual, de orice natura, cu o persoana care nu a împlinit varsta de 15 ani, se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 10 ani si interzicerea unor drepturi.
 4
1. Ai grija de tine, ce s-a intamplat, s-a intamplat. Important ca copilul e sanatos si se dezvolta bine din punct de vedere médical.
2. Atata timp cat esti minora ai nevoie de un tutore, chiar daca maica-ta este prezenta, desi reactia ei este un pic absurda, dar asta e problema ei daca nu stie cum sa gestioneze situatia.
3. Sa fii atenta La verisoara ta, e doar o idee, nu o lua prea mult in calcul. Ea ar putea sa iti ceara sa iti infieze copilul, sa-ti ceara sa te dezici de drepturile parintesti din motiv ca esti minora si nu ai posibilitatea sa II oferi copilului un viitor.
4. Indiferent de presiunile exterioare, mama, verisoara, vecini, prieteni, nu-ti pierde moralul., nu le permite ca ideile lor sa iti distruga increderea in oameni, in felul asta ai sa inveti sa faci diferenta cui merita sa i-o acorzi.
Nastere usoara, te sustinem moral chiar si de la distanta..
 6
Nastere usoara! Mult curaj sa iti faci viata frumoasa. Poti invata cate ceva din ce s-a intamplat . Important e sa ai grija de tine si sa cresti frumos. Curaj!
 1


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile