Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 16 ani, iar parintii mei sunt divortati de 5 ani. In trecut am ales sa locuiesc cu tata, dar acum am crescut si am remarcat ca nu am facut alegerea potrivita, deoarece mama este foarte atenta la nevoile mele, pe cand tatal nu imi ofera nimic in afara de sprijn material. Tata imi interzice sa vorbesc cu ea asa ca nu indraznesc sa ii spun ca as avea de gand sa plec…

Terapeuti.ro 7:34am May 12
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna am 16 ani sunt clasa a IX-a si am o problema,parintii mei sunt divortati de 5 ani iar in trecut eu am ales sa locuiesc cu tata.Acum insa am crescut si am remarcat ca nu am facut alegera potrivita,deoarece imi doresc sa pot locui cu mama care este foarte atenta la nevoile mele pe cand tatal inafara de sprijin material nu imi ofera nimic.De fiecare data insa cand mama vine sa ne viziteze ,ei se iau la cearta,iar tata imi interzicie sa vorbesc cu ea asa ca nu indraznesc sa ii spun ca as avea de gand sa plec la mama deoarece stiu ca nu reactioneza tocmai bine.Deci ma puteti ajuta??Cum sa fac sa plec la mama si sa pastrez in acelasi timp o relatie normala cu tata??


Enciu Jenel 8:09am May 12
peste un an ai dreptul sa hotarasti singur unde vei locui, si problema ta va dispare pana atunci va trebui sa te gandesti ca parinti tai te iubesc amandoi dar diferit

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:33am May 12
in primul rand nu pare ca ai o relatie normala cu tatal tau! Ai putea sa incerci sa ii spui direct ce ai nevoie de la el si el sa iti spuna cat poate sa iti ofere (emotional), pe scurt sa aveti o comunciare deschisa. Deocamdata problema de custodie este una legala si nu poate fi reglementata decat de catre parinti, in instanta tu avand dreptul sa alegi unde vrei sa stai dar mai intai trebuie sa conteste custodia unul din parinti (mama ta in acest caz). O alta varianta ar fi sa astepti pana la 18 ani. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita