consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Dental Premier

implant dentarProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 16 ani, iar la varsta de 3 ani m-au adoptat niste parinti noi. Din pacate, nici viata mea de acum nu este roz, deoarece parintii mei actuali se cearta enorm.

Terapeuti.ro 8:37am Dec 23
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna! Am 16 ani, iar la varsta de 3 ani m-au adoptat niste parinti noi. Din pacate, nici viata mea de acum nu este roz deoarece parintii mei actuali se cearta enorm de mult,tatal meu vine rar acasa, ei nu vorbesc si cumva sunt prinsa la mijloc . Vreau sa stiu cum sa rezolv asta. Multumesc anticupat!


Botezat-Antonescu Radu 8:42am Dec 23
incearca sa ii prinzi separat si sa le transmiti ce simtit, cum te afecteaza si sa incercati sa gasiti solutii impreuna; discuta pe ideea de unitate, familie, asta presupunand ca si ei isi doresc acest lucru. Succes!

Elizza David 9:27am Dec 23
Tu nu poti .nai cum.nu e vina ta ca ei nu se inteleg.e vina lor …probabil nu mai au nimic in comun sau unu dintre ei calca stramb.mai sunt si probl.financiare unu dintre factori.chiar daca erai fiica biologica tot asa se intampla…totusi ai putea sa vorbesti cu amandoi si sa le intrebi ce au de gand sa faca.poate le va fi mai bn separat decat impreuna si bosumflati .cand intr-o familie este tensiune e nasol sa stai in mijlocul lor.eu stiu..

Psiholog Radu Leca 9:28am Dec 23
Salut. Trebuie sa faci cateva alegeri. Prima alegere este educatia. Învață! In acest fel poti in doi ani sa ai grija de tine.
In ceea ce privește “parintii noi”, nu e treaba ta cat se cearta sau de ce se cearta. Oricum se vor certa, indiferent de ceea ce tu spui. Alege sa nu te bagi.
In schimb învață. Vor putea fi mândri de tine.
A doua alegere este “grija față de tine”.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed