consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Părinții mei au divorțat când aveam 11 ani. Amândoi suferă de alcoolism. Am început să ma tai de la vârsta de 11 ani. La 16 am fost diagnosticata de către un medic psiholog cu depresie severa și anxietate socială.

Terapeuti.ro 8:20am Mar 6
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Bună ziua.
Majoritatea evenimentelor negative din copilărie le-am șters din memorie. Părinții mei au divorțat când aveam 11 ani și nu acesta este lucrul care m-a afectat. Amândoi încă suferă de alcoolism și m-au abuzat dpdv emoțional (uneori fizic).
Ar fi trebuit sa termin clasa a 11a acest an, dar m-am mutat în alta țară împreună cu tatăl meu, am un an în care trebuie sa învăț limba și sa merg la școală pentru acomodare.
Am început sa ma tai de la vârsta de 11 ani. La 16 am fost diagnosticata de către un medic psiholog cu depresie severa și anxietate sociala. Psihiatrul mi-a prescris niște pastile care le luam doar seara, dar am oprit tratamentul după câteva luni deoarece nu imi făceau bine, iar acum ca m-am mutat nu îmi mai permit sa merg la un psiholog.
Ceea ce ma deranjează cel mai mult este anxietatea sociala, nu ma pot integra și din cauza aceasta am început sa lipsesc. Îmi este frica sa fiu judecata, și la școală la care merg trebuie sa facem mereu prezentări în fata clasei și nu pot. Nici nu le pot explica profesorilor, pentru ca sunt sigura ca vor crede ca e ceva inneregula cu mine (Pt ca am fost chemata sa vorbesc cu psihologul scolii). Și nu știu ce sa fac, în majoritate ma simt incomod în jurul persoanelor de vârstă mea, cu persoanele mai în vârstă e în regula. Dar mi-e frica pentru ca știu ca niciodată nu voi ajunge sa fac ceea ce îmi doresc, nici nu știu dacă voi putea găsi un job…


Botezat-Antonescu Radu 8:42am Mar 6
mergi si discuta cu acel psiholog!

Marilena Popa 9:06am Mar 6
Partea buna ca ești în alta tara, care bănuiesc ca este din vest, este ca ai acces la asistenta psihologică gratuita. Du te și vorbește cu psihologul scolii, nu este nimic în neregula cu tine, în sensul ca ai fi defecta, felul în care reacționezi este rezultatul îngrijirii defectuoase pe care ai primit-o.

Andreea Agafitei 9:26am Mar 6
Mergi și vorbește cu acel psiholog.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier