consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt profesoară de limbi străine în Chișinău și în clasa mea este o elevă cu tendințe suicidale. Îmi spune despre automutilare și incercări de a-și lua viața. Am anunțat părinții despre asta. Vreau să o ajut să iasă din starea depresivă în care se află, dar nu-mi spune nimic despre motive.

Terapeuti.ro 8:23am Mar 30
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua, sunt o tânără profesoara de limbi străine din Chișinău și în clasa mea este o elevă cu tendințe suicidale. Între noi s-a creat o relație prietenoasă și îmi spune unele lucruri ce țin de automutilare și incercări de a-și lua viața. Am anunțat părinții despre asta, totuși aș vrea să o ajut cumva. Îmi puteți da niște sfaturi? Vreau so ajut să iasă din starea depresivă în care se află, dar nu-mi spune nimic despre ce o motivează să-și dăuneze. Cum aș putea s-o fac să se deschidă, să-mi spună cum se simte? Ce pot să fac?


Botezat-Antonescu Radu 8:32am Mar 30
cu respect, nu sunteti specialist si este o problema foarte delicata. Parintii trebuie sa actioneze in aceasta situatie, oricat de mult v-ati dori sa o ajutati.

Monica Enescu 8:38am Mar 30
Foarte bine ca ați anunțat părinții. Ce răspuns ați primit din partea lor? Cum au reacționat?

Remus Costache 8:49am Mar 30
Nu aveți un psiholog în scoala?

Mihaela Comisel 9:57am Mar 30
Propuneti parintilor sa o duca la un pshiatru.

Rodica Ionica 2:22pm Mar 30
Care este motivul?

Emilia-Raluca Gröbel 6:16am Mar 31
Are nevoie de consiliere psihologica. Fetita mea are aceleasi probleme iar eu ca mama sunt de foarte multe ori neputincioasa. Desi o iubesc mai mult decat pe mine.

Dana Claudia 7:05am Mar 31
In mod cert,specialistul este cel mai potrivit sa o ajute! Parintii ar trebui sa fie anuntati primii,ei sunt in masura sa o indrume,cautand ajutor de specialitate,pana nu e prea tarziu…

Ardus Cecilia 7:30am Mar 31
Riscul este mare. In astfel de situatii obligatoriu psihiatru. Apoi psihoterapie. Tot ce puteti face este sa o indrumati in aceasta directie.

Liliana Popa 6:43pm Mar 31
Faptul ca v-a marturisit despre gandurile ce o macina, arata ca are incredere in dumneavoastra. Aceast marturisire este de fapt un strigat de ajutor. Din pacate, nu puteti decat sa o indrumati catre un psihiatru si un psihoterapeut. In cazuri ca al ei, psihoterapia combinata cu un suport psihiatric (medicamentos) da cele mai bune rezultate. Acest demers ar trebui sa fie facut de catre parinti. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed