consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt o adolescenta de 15 ani. Mama ma ceartă foarte des, nu mă inteleg cu unele persoane, am început să nu mai am încredere in mine si sa ma gândesc cum ar fi să mă sinucid.

Terapeuti.ro 8:36am Dec 23
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Sunt o adolescenta in vârstă de 15 ani. Deoarece mama ma ceartă foarte des, deoarece nu mă inteleg cu unele persoane, deoarece persoanele cu care mă inteleg au obiceiul să vorbească despre mine pe la spate am început să nu mai am încredere in mine si sa ma gândesc cu am ar fi să mă sinucid. Mai sunt si alte probleme (de exemplu am încercat sa o relație, pentru că sa, ceva normal la stadiul adolescentei, si pentru ca am acceptat să fiu cu unele persoane am început să fiu jignită). Vreau sa am din nou încredere în mine si sa am mai multi prieteni.


Botezat-Antonescu Radu 9:09am Dec 23
adolescenta este o perioada de cautare a propriei identitati, din pacate foarte incarcata de emotii foarte intense care genereaza si idei foarte intense care au nevoie de ghidare, canalizare. Discuta cu parintii tai si mergi o perioada sa discuti cu un psihoterapeut despre ce se intampla; o sa vezi ca in timp lucrurile se clarifica si o sa incepi sa ai repere stabile de care sa te folosesti. Se poate, succes!

Andreea Bot 9:23am Dec 23
Cum ar fi sa te sinucizi? Foarte rau! Ai rata viata minunata pe care ai putea sa ti-o construiesti, ai rata momentul in care poate ai obtine job-ul visat, nu ai sti niciodata ce inseamna iubirea/relatia adevarata (prima nu e intotdeauna cea mai buna) si multe alte lucruri care depind numai de tine. Esti tanara, ai toata viata inainte, nu mi se pare tare in regula ca doar pentru cateva greutati sa renunti la propria viata…Mai analizeaza putin acest gaand si da-ti seama ca nu rezolvi nimic prin acest gest. In plus suntem oameni si putem cere ajutorul atunci cand situatia ne depaseste. Psihologul scolii poate fi un punct bun de plecare. Curaj!

Psiholog Radu Leca 9:32am Dec 23
Sa te sinucizi? Zambesc! Pai si distractia? In 3 ani poti face ce vrei cu cine vrei.
Tot ce trebuie sa faci este sa inveti. Facultatea o sa iti permita sa primesti un job grozav.Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile