consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Faptul ca sunt obeza ma omoara, dar nu am ce face, nu am posibilitati de a tine regim, de a face operatii, asa ca cel mai simplu ar fi sa mor.

Terapeuti RO 8:30pm Aug 1
Mesaj:
Ce as putea sa fac daca ma simt,ca si cum viata mea nu mai are nici un rost,si nu mai pot gasi nici un motiv de a trai,si in fiecare zi ,doar gindul ca as vrea sa mor este cel mai linistitor gind? Stiu ca nu este normal ,uneori imi vine sa urlu,alteori sa pling in nestire,……….de ceva timp am ales sa dorm mult ca sa pot uita de mine,de gindurile mele. Faptul ca nu mai am de munca de 1 an a contribuit si el,…..dar ce te faci cind esti ca mine? Sunt o femeie grasa,si cele mai multe refuzuri cind am vrut sa ma angajez,au fost virsta si greutatea,bineinteles ca nu au fost pe fata ,dar nu sunt nici proasta,nu era greu de inteles.Faptul ca sunt obeza ma omoara,dar nu am ce face,nu am posibilitati de a tine regim,de a face operatii,……asa ca cel mai simplu ar fi sa mor.Ar fi mai bine pentru toata lumea.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:33pm Aug 1
in primul rand consultati un psihiatru pt depresia pe care o aveti, dupa care lucrati cu un psiholog. Totul poate fi acoperit de asigurarea de sanatate. Daca sunteti din Bucuresti va stam la dispozitie www.cmibotezat.ro

Carmen Caramlau 9:27pm Aug 1
Pentru nimeni nu e bine ca un suflet se duce. Trebuie sa intelegeti asta. Toti avem rolul nostru pe pamant si, daca nu ni-l indeplinim cand trebuie, ne intoarcem si-o luam de la capat. Cel putin asa vad eu lucrurile. E greu cu munca, asa e, e greu si cu obezitatea, e greu si cu varsta, dar sunt atatia care s-au descurcat in conditii mai grele. Vi s-a dus vointa de a izbandi. Disperarea cuprinde totul, nu lasa nimic neros de indoiala. In cazul dvs, am cateva recomandari: mergeti la fortele de munca in fiecare zi, daca e nevoie, si intrebati de posturi pt dvs. Sa ajunga sa va cunoasca pe nume si sa va raspunda din usa. Mergeti la primar in audienta si cereti ajutor. Scrieti-va CV-ul cat mai bine si faceti-va conturi de candidat pe ejobs si bestjobs. Trimiteti cv-ul la toate joburile care au cat de cat legatura cu experienta si raspundeti la telefon, mergeti la toate interviurile, pregatiti-va inainte. In ce priveste increderea in sine si starea de disperare, fie faceti terapie de eliberare emotionala (care asta face: va elibereaza de emotiile stresante), fie invatati singura si faceti aceste exercitii de fiecare data cand simtiti nevoia (puteti ajunge si la 20 de exercitii pe zi, atacand probleme de la cele mai mici pana la cele mai grave). Nu stiu care va este menirea pe aceasta lume, dar sunt sigura ca nu degeaba am dat peste postarea dvs, ca nu degeaba v-am raspuns si ca am, cu certitudine, ceva de invatat de la dvs. Va multumesc pentru asta.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile