consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt o femeie grasa si cele mai multe refuzuri cand am vrut sa ma angajez, au fost varsta si greutatea.

Terapeuti RO 8:30pm Aug 1
Mesaj:
Ce as putea sa fac daca ma simt,ca si cum viata mea nu mai are nici un rost,si nu mai pot gasi nici un motiv de a trai,si in fiecare zi ,doar gindul ca as vrea sa mor este cel mai linistitor gind? Stiu ca nu este normal ,uneori imi vine sa urlu,alteori sa pling in nestire,……….de ceva timp am ales sa dorm mult ca sa pot uita de mine,de gindurile mele. Faptul ca nu mai am de munca de 1 an a contribuit si el,…..dar ce te faci cind esti ca mine? Sunt o femeie grasa,si cele mai multe refuzuri cind am vrut sa ma angajez,au fost virsta si greutatea,bineinteles ca nu au fost pe fata ,dar nu sunt nici proasta,nu era greu de inteles.Faptul ca sunt obeza ma omoara,dar nu am ce face,nu am posibilitati de a tine regim,de a face operatii,……asa ca cel mai simplu ar fi sa mor.Ar fi mai bine pentru toata lumea.

Pisicutza Tha 7:36am Aug 2
Puteti face din slabit unul din scopurile din viata. Un target. Nu aveti munca, deci aveti timp de gatit si exercitii. Nu trebuie facute schimbari radicale dintr-o data, puteti incepe usor, dar important este sa continuati. Va spun sincer… cand o sa incepeti sa faceti exercitii si sa va alimentati sanatos, gandirea se va schimba, energia va reveni, iar cand veti vedea 2-3 kg in minus sigur veti fi ambitiona. Viata este plina de incercari, este datoria noastra sa trecem peste ele cu fruntea sus. Omul este o fiinta extraordinara cu o putere incredibila.

Elchi ELi 10:13am Aug 2
Filip – esti un idealist, femeia se plange ca nu are de munca si prin urmare nici bani pentru a manca sanatos si pt a face din slabit un scop din viata. Telull ei principal in acest moment este sa se angajeze, ea este obeza datorita nivelului de trai, urgenta ei imediata este sa iasa din depresie si din starea de blazare in care se afla, apoi sa identifice ce resurse are si sa vada de ce nu a reusit sa se angajeze, sa fie consiliata in directia asta, si abia apoi sa urmareasca sa identifice tiparele de gandire dezastroase, emotiile, refulate, etc

Agnes Zsivoinovits 3:25pm Aug 2
Mergi urgent la un psiholog in orasul tau.
Agnes Zsivoinovits
Arad

Pisicutza Tha 8:42pm Aug 2
Elchi, de fapt nu sunt idealist, sunt realist. Pentru ca a mentionat si varsta, care intr-adevar este un impediment la angajare. Nu trebuie sa ai multi bani ca sa mananci INTELIGENT (adica sanatos, moderat). Ti-o spun din EXPERIENTA :)

Pisicutza Tha 8:42pm Aug 2
Si dar, este obeza din cauza nivelului de trai, mai mult ca sigur si din cauza depresiei. Aici ai dreptate, nu pot nega.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile