Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Imi doresc sa mor sa ma imbolnavesc de ceva grav. Ma tai, ma spanzur, ma sugrum… pana lesin… Ma apuc de par, ma bat cu pumnii in cap.

Terapeuti RO 8:52am Jul 7
Mesaj:
Buna, am 21 de ani si sunt fata… Am probleme de cand eram mica… Dar nu vreau sa intru in detalii. In ultimul timp ba ma tai, ba ma spanzur ori ma sugrum…pana lesin… Imi doresc insistent sa mor sa ma imbolnavesc de ceva grav… Chiar de zic adevarul nu sunt crezuta, imi e teama sa nu imi pierd prietena mea ceea mai buna… Ptr ca tot fac tampenii non-stop, sau am impresia ca ii fac rau. Ea e departe de mine…imi doresc sa vina in vizita la mine dar… Tot fac tampenii si uneori nu stiu ce fac. Sunt in pragul nebuniei adevarate… Ma clatin, ma legan… Ma apuc de par, ma bat cu pumnii in cap. Nu imi permit sa nerg la terapie, trec printr-o perioada proasta. Ce fac?! Mi-as dori sa o am pe prietena mea langa mine… Sau nu stiu… . Imi doresc sa ma internez sa ma pot recupera….

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:04am Jul 7
poti incepe cu un consult psihiatric… este gratuit pe orice asigurare. Daca esti din Bucuresti iti stam la dispozitie www.cmibotezat.ro

Remus Sandu 9:56am Jul 7
Depinde şi unde te internezi. Citeşte de ex. pasajul subliniat şi bolduit din comentariul următor:
http://tinyurl.com/qz5u3gw
Sau comentariul de aici:
http://tinyurl.com/qdrptkx
Într-un scenariu clasic, ai putea fi victima perfectă: tratament pe viaţă, schimbat periodic fiindcă cel actual nu mai dă rezultate. Până când ajungi în stadiul că nu mai eşti capabilă să te legi la şireturi, darmite să îţi mai dai singură palme.

Cred că ar trebui să începi cu nişte analize de laborator pentru metale grele şi intoleranţe alimentare, şi informare treptată asupra unui mod de viaţă sănătos. Dacă nu ai fonduri, pot să te ajut pentru început cu 200 lei, fiindcă strâng mereu donaţii exact pentru scopuri de genul ăsta. Eventual dacă ar mai contribui şi altcineva care citeşte pe aici.
Uite de ex. un articol care oferă anumite informaţii, apropo de faptul că ai avut probleme încă de când erai mică:

"Un nou născut fată cu toxicitate a cuprului, va experimenta o exacerbare a excesului de cupru când ajunge la pubertate. Frecvent vor rezulta probleme comportamentale și emoționale. Aceasta ar putea implica tulburări alimentare, fuga, depresia, tendințele sinucigașe, schimbările de dispoziție și episoadele violente." http://wp.me/p48646-3u6


Carmen Caramlau 3:43pm Jul 8
Incearca o internare, vezi cum merge, dar inainte de orice fa-ti analize amanuntite, sa nu ai valori anormale care pot explica o intoxicare puternica a organismului. Daca nu se rezolva, fa-ti timp si incepe terapia pentru o perioada lunga. Exista solutii pentru problema ta si meriti o viata mai buna.

Mihaela Manea 4:06pm Jul 8
parintii stiu?ce zic?te/au dus la doctor ,ce faci tu este o boala

Adrian Isacianu 9:14pm Jul 8
Inainte de psiholog sau psihoterapeut, obligatoriu, deschis, cu curaj adreseaza-te unui medic psihiatru. Succes!

Pisiologul De Serviciu 7:28am Jul 9
"Nu-mi permit sa merg la terapie" e o scuza, o rezistenta fata de actul psihoterapeutic. Ceva se intampla si ai nevoie sa afli de ce se intampla.
Nu ai spus nimic despre parinti, despre vreun iubit..doar despre o prietena care e departe. Simt ca esti singura. Si asta e o mare problema, daca e asa.
Cum te intreti? cine-ti plateste netul? Lumina? etc… Pune viata ta si sanatatea ta pe primul loc. Fa rost de bani si mergi la psihoterapie. Daca e nevoie de psihiatru, psihoterapeutul te va indruma catre unul.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita