consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Ma tai, ma spanzur, ma sugrum… pana lesin… Sunt in pragul nebuniei adevarate…

Terapeuti RO 8:56am Jul 7
Mesaj:
Buna, am 21 de ani si sunt fata… Am probleme de cand eram mica… Dar nu vreau sa intru in detalii. In ultimul timp ba ma tai, ba ma spanzur ori ma sugrum…pana lesin… Imi doresc insistent sa mor sa ma imbolnavesc de ceva grav… Chiar de zic adevarul nu sunt crezuta, imi e teama sa nu imi pierd prietena mea ceea mai buna… Ptr ca tot fac tampenii non-stop, sau am impresia ca ii fac rau. Ea e departe de mine…imi doresc sa vina in vizita la mine dar… Tot fac tampenii si uneori nu stiu ce fac. Sunt in pragul nebuniei adevarate… Ma clatin, ma legan… Ma apuc de par, ma bat cu pumnii in cap. Nu imi permit sa nerg la terapie, trec printr-o perioada proasta. Ce fac?! Mi-as dori sa o am pe prietena mea langa mine… Sau nu stiu… . Imi doresc sa ma internez sa ma pot recupera….

Florea Elena Roxana 12:00pm Jul 7
Buna draga mea…. vreau un sfat sa iti dau chiar daca nu sunt specialist doar ca am avut si eu momente ca ale tale acu cativa anisori. Ia legatura cat mai rpd cu un specialist psihoterapeut/psihiatru. Ceva de genu . sa stii ca nu ne mananca pecialistii chiar ne ajuta mai mult decat ne-am putea inchipui.Si tu acu ai nevoie de ajutor specilizat. te-am pupat


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile