Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De aproape un an tot imi caut de lucru, prietenul meu a inceput sa ma preseze, la fel si mama lui. Singurul motiv pentru care inca nu m-am sinucis e nepotica mea.

Terapeuti RO 6:55am Jun 20
Mesaj:
Buna ziua…Am 27 de ani si nu prea vreau sa mai traiesc…de aproape un an tot imi caut de lucru si primesc raspunsuri ca ori sunt supracalificata ori nu am destula experienta…prietenul meu incepe sa ma preseze la fel si mama lui ca nu fac nimic cu viata mea, ca altii la 27 de ani au casa si copii…singurul motiv pentru care inca nu m-am sinucis e ca nepotica mea la 11 ani care ma vede ca un exemplu pentru ea si cred ca e ultima persoana care mi-a spus ca ma iubeste…..

Nicoleta Martin 1:45pm Jun 20
Nu iti pierde speranta ca nu iti gasesti un job, stiu ca este greu, dar fi optimista, nu este un motiv sa nu iti doresti sa mai traiesti! E doar o perioada mai tensionata, dar cu putina rabdare si intelepciune totul va intra pe un fagas normal!

Florentina Pasaniuc 8:40pm Jun 28
….si Totusi la sinucidere nu ar trebui sa te gandesti, prietenul tau ar trebui sa te accepte farà nici o problema, Pana la urma mai sunt si alti barbati nu s_au sfarsit, nu nu te dezamagi, o sa fie bine o sa_ti gasesti de munca, incearca sa nu te mai gandesti totul o sa fie ok!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita