consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

In ultima vreme ma simt nelinistit in interior. Am senzatia ca as dori sa mor. Am incercat odata sa-mi pun capat zilelor. Uneori vreau sa fug in padure si sa nu stie nimeni de mine.

Terapeuti RO 11:56am May 8
Mesaj:
Buna ziua.Am 18 ani.Ma numesc Constantin.Invat la un colegiu, profesia fiind de meteorolog dar nu ma prea atrage.Am prietena si avem impreuna deja 3 ani si 8 luni.Cu parintii nu sunt deschis.CU tatal vitreg nu ma prea inteleg.Si din aceasta cauza nu prea vorbesc nici cu mama.Ei sunt plecati peste hotare.Cind am nevoie de bani nu ma adresez la ei macar ca am citeva datorii.La moment mai mult lucrez pe internet creind site-uri pe diferite tematice.In ultima vreme ma simt nelinistit in interior. Am asa o senztie ca as dori sa mor. Am incercat odata sami pun capat zilelor (mi-am taiat vinele dar ma observat o prietena si a chemat ambulanta) ca eram intr-o stare care nu o pot descrie.Am ajuns si in asa stare ca am vrut sa creez un accident. Mergeam repede si faceam diferite manevrari periculoase asteptind sa se intimple ceva groaznic.Uneori devin agresiv si cu persoanele dragi. Ma deranjeaza mereu cei din jur. Uneori vreau sa fug in padure si sa nu stie nimeni de mine. Si ma simt nimeni.Poate problema fiind ca mereu sunt concetrat pentru a deschide o afacere si ma sacrific prea mult dar rezultatele sunt foarte slabe.Va rog daca puteti sa ma ajutati cu ceva.

Botezat Radu 12:35pm May 8
poate ca ar fi indicat ca in prima faza sa consultati un medic psihiatru pt a afla si parerea lui, dupa care in mod sigur consiliere/psihoterapie. Se poate, succes!

Florentina Coman 2:39pm May 8
Agresivitate, gânduri depresive, stimă de sine scăzută, relaţia cu părinţii deficitară, o afacere care nu ,,porneşte,,…… iată tot atâtea motive pentru care te simţi rău cu tine însuţi. Probabil că viaţa ta ţi se pare un eşec, eşti nemulţumit de tine şi de alţii iar nemulţumirea este ea însăşi o otravă. Ia-le pe rând şi rezolvă ce poţi. Pentru celelalte, ai nevoie de un terapeut, aşa cum ai nevoie de un medic atunci când te doare capul, stomacul….. Şi, da, e foarte important psihiatrul!

Viorica Petrache 5:03pm May 8
Draga Constantin,faptul ca esti concentrat pentru a deschide o afacere,chiar daca merge putin mai greu,ar trebui sa te feliciti pentru asta.Asta inseamna ca investesti in evolutia ta,incepi sa te afirmi.Bravo!.Mergi si la un specialist caruia sa-i spui tot ce simti si ce gandesti.

Carmen Caramlau 6:28pm May 8
Buna Constantin. Te concentrezi pe tot ce e in exteriorul tau, iar cand mai "aluneci" catre lumea ta interioara, gasesti un vortex care te trage in jos, jos de tot, in neant. In cazul tau, pasii mici sunt cei care functioneaza. Poate pierzi acum din vedere cat valorezi tu ca om, nu ca persoana sociala, ca prieten, ca fiu, ca afacerist sau angajat. Si e mare pacat. Meriti atat de mult. Ce-ai zice sa-ti dai o sansa? Nu te aventura singur in calatoria asta de autocunoastere. Ia-ti un ajutor. Ai atatea optiuni. Capul sus! Din toate astea vei iesi mai puternic. Numai bine!

Grigore Lily-Ana 4:40pm May 9
Intotdeauna ai fost ghidat de lumina si ingeri.Poate ca trebuie sa te gindesti ce ti-ai dori cu adevarat sa faci.Termina cu gindurile negre si creeaza ceva pozitiv in orice clipa.Poti picta sau creea ceva care iti poat aduce satisfactii.Nu intotdeauna facem ce vrem dar daca suntem perseverenti in dorinta sigur vei reusi.Noroc!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile