consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Vreau sa imi intaresc caracterul. Toti ma iau drept o fiinta slaba si stiu numai sa critice. Vreau sa fiu alta persoana.

Terapeuti RO 8:05am May 12
Mesaj:
Am nevoie de putin ajutor in primul rand vreau sa imi intaresc caracterul toti ma iau dpret o finta slaba si stiu numai sa critice vreau sa fiu alta persoana si sa ma iubesc asa cum sunt eu. Ajutati-ma chiar numai stiu ce sa fac

Botezat Radu 8:08am May 12
nu puteti fi alta persoana decat cea care sunteti Dvs.! Asta nu inseamna ca nu puteti sa va dezvoltati, sa evoluati intr-un Dvs asa cum va doriti. Psihoterapia/dezvoltarea personala v-ar ajuta in acest demers. Succes!

Cristina Hazulea 9:35am May 12
Niste sedinte de terapie, dezvoltare personala… Sa cititi carti de dezvoltare personala pe care sa le puneti in aplicare. Nu incercati sa va intariti caracterul intr o zi- o sapt…. Este un proces lung si "dureros" :) )

Paula Hustiu 12:10pm May 12
Uite te va ajuta sa iti imbunatatesti parerea despre tine, despre viata: The power of you subconstient mind- Joseph Murphy

Carmen Caramlau 12:40pm May 12
Terapie, meditatie, lucrul cu subconstientul. Asta iti recomand. Ai de unde alege, suntem atatia terapeuti pe site. Fa primul pas. Numai bine!

Ionel Goidescu 5:13pm May 12
Respectul meu depinde de altau !


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile