consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Simt ca in ultimul timp totul ma depaseste. Scoala si in special familia. Ma simt pierduta. Nu imi gasesc rostul.

Terapeuti RO 8:09am May 12
Mesaj:
Buna. Simt ca in ultimul timp totul ma depaseste. Scoala, si in special familia. ma simt pierduta. Nu imi gasesc rostul.Sunt contienta ca asa e in viata, dar in ultimul timp nu mai stiu ce sa fac. Daca cineva ma raneste simt ca toata lumea s-a intors asupra mea. E normal? Dati-mi niste sfaturi cum as putea trece printr-o asemenea situatie cand nu imi gasesc locul in societate. Ce sa fac cu viata mea? Tin sa precizez ca sunt adolescenta.

Botezat Radu 8:13am May 12
cati ani ai? In adolescenta toti avem o mare problema: rabdarea. Peste aceasta mai vine si stresul caracteristic perioadei, incarcatura hormonala, afectiva, etc. Incearca, daca vrei, sa nu mai iei ‘stresurile’ asa de ‘in serios’ pt ca in timp toata viziunea ta se va schimba, va evolua impreuna cu tine. Incearaca sa stai de vorba cu consilierul scolar, te poate ajuta sa te mai descarci, cateva directii noi, unghiuri diferite asupra problemelor cu care te confrunti. Succes! ;)

Carmen Caramlau 6:21pm May 12
Draga mea, adolescenta este perioada in care treci prin incercari de genul celor pe care ni le descrii, doar ca sa iesi din ele mai puternica, mai frumoasa, mai minunata decat oricand. Ai nevoie, in primul rand, de sprijinul familiei. In al doilea rand, de exercitiu fizic regulat si supervizat (orice sport te atrage, dar cu antrenor, adica). In al treilea rand, trebuie sa scazi nivelul de stres pe care il simti, si asta o poti face prin yoga, meditatie, EFT, terapie… sau fixandu-ti de trei ori pe saptamana o ora de rasfat, in care sa faci doar ceea ce-ti place (desen, pictura, dans; scrie ceva, coase, canta, etc.). Gaseste timp pentru toate acestea si ofera-ti sansa sa treci mai usor prin aceasta perioada mai grea, prin care trec toti adolescentii. Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed