consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 19 ani si de la o vreme am o stare de anxietate, anumite porniri, ma pot tine in frau, dar cred ca devine un comportament cu caracter sociopat sau psihopat.

Terapeuti RO 9:01am May 13
Mesaj:
Buna ziua as dori o serie de indrumari daca se poate. Am 19 ani si de la o vreme am o stare de anxietate , am anumite porniri, ma pot tine in frau dar cred ca devine un comportament cu caracter sociopat sau psihopat si aceste simptome sunt insotite si de efecte fizice cefalee si febra puternica… as dori un sfat va multumesc

Botezat Radu 9:09am May 13
in primul rand, de unde ai adunat aceste diagnostice? ne poti spune mai multe despre debut si perioada de dinaintea acestuia pana in prezent? Este destul de periculos sa citesti din carti de specialitate… prima capcana este atunci cand incepi sa recunosti simptome din diverse boli

Ioana Predi 10:11am May 13
Exact cum spune si colegul meu, documentarea aiurea, fara o educatie in acest sens, nu-ti rezolva problemele. Cere parerea autorizata a unui psihiatru. Succes!

Terapeuti RO 1:04pm May 13
RASPUNS: Deci un prim simptom este lipsa empatiei in unele cazuri chiar cruzime, am cosmaruri, nu ma pot odihni cum trebuie, ma trezesc in miez de noapte cu febra puternica , transpirat incat trebuie sa schimb asternutul, dureri de cap puternice si dese, este efectiv senzatia ca imi pierd ratiunea, senzatii in care nu mai percep realitatea cum trebuie, levitez ceva ca un vis…Incerc pentru moment sa tin aceste lucruri pentru mine de aceea am cerut un sfat aici…Va multumesc mult si astept un raspuns!

Botezat Radu 1:21pm May 13
in acest caz, poate ca ar fi bine sa consultati un psihiatru

Grigore Lily-Ana 3:41pm May 13
Schimbarile universului ne influenteaza si pe noi.Pamintul isi schimba frecventa odata cu el corpul nostru fizic poate trece de la stari e frig la febra si invers.Iubira este liantul de baza care poate alchimiza trairile iar constientizarea cuvintului este la baza.Citeste mai mult despre schimbarile planetare si nu uita ca socialul este la fel de important pentru ca traim in conexiune.Fii mai rational cu faptele tale si control la cuvint si giind.

Carmen Caramlau 4:36pm May 13
Aceste porniri, odata controlate, nu vor mai avea sansa sa devina un comportament de niciun fel. Ca sa le controlati, mergeti la terapie. Aveti nevoie de ajutor ACUM. Numai bine!

Neli Pena 6:35am May 14
Cred ca ar trebui sa ne dai mai multe detalii cu privire la acele porniri si comportamentept. evitarea confuziei in ceea ce priveste un diagnostic clar. Deasemenea este important sa ne povestesti si despre conntextul in care ai comportamentele acelea.

Terapeuti RO 9:17am May 14
RASPUNS: Va multumesc mult asa ca pentru binele tuturor am sa contactez un psihiatru cat de curand . Multumesc pentru interesul aratat. Chiar cred ca am nevoie pentru ca sincer nu ma mai regasesc si incep sa pierd legatura cu realitatea…

Botezat Radu 9:30am May 14
felicitari, curaj!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed