consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Ma simt urata, demoralizata, urasc faptul ca ma desconsider, simt ca numai am nici o putere, sunt foarte trista, plang din orice si simt ca totul cade.

Terapeuti RO 9:10am May 13
Mesaj:
nu stiu ce sa fac. simt ca voi pierde totul odata cu plecarea prietenului meu la facultate in afara, ma simt urata, demoralizata, urasc faptul ca ma desconsider, simt asa ca numai am nici o putere, sunt foarte trista, plang asa instantaneu pt orice nu neaparat pt motivul plecarii lui, dar simt asa ca totul cade .. trb sa dau bac.ul , ma cred foarte proasta, desii eu incerc sa invat .. imi doresc sa il iau.. am fost la psihiatrie am luat un tratament..desii l-am intrerupt, am fost acolo pt faptul ca … numai puteam respira si imi era frica de orice mai ales de moarte. Intrebarea mea este .. pot scapa de tristetea aceasta? Vreau sa ma simt bine mental, simt ca nu ma mai intelege nimeni ..
Nu stiu daca intelegeti ceva ..

Botezat Radu 9:38am May 13
eu am inteles ca ai o anxietate foarte mare, care te face sa te simti trista, sa plangi din orice, etc. Avand in vedere ca esti in vaza BAC-ului este normal sa te simti coplesita, incarcata, credca cel putin 90% dintre noi am avut emotii, diverse trairi puternice in acea perioada foarte importanta pt noi. Tratamentul psihiatric are nevoie de timp si constanta pt a isi face efectul, poate ar fi o idee sa revizitati medicul respectiv. Binenteles ca ar fi de folos si cateva sedinte de consiliere in care sa va puteti descarca liber si discuta cateva strategii pt aceasta perioada. Succes!

Remus Sandu 12:30pm May 13
Personal, cred că cei care se hrănesc cu perseverenţă cu: http://www.cristianmargarit.ro/2010/06/biz/produse-alimentare-de-baza , au o predispoziţie mai ridicată să li se înnece corăbiile faţă de alţii care le evită. Cu siguranţă dacă începi un program inteligent de suplimentare şi dietă, starea ta s-ar putea îmbunătăţii vizibil în bine.

Poţi încerca şi o altă abordare, de ex psihoterapeutul Feldmar: http://youtu.be/LPY9lPyNzZY Recomand şi celelalte interviuri din descriere, este pus linkul.


Carmen Caramlau 4:44pm May 13
E o perioada grea, dar trebuie sa intelegi un lucru: ai puterea sa iesi cu capul sus. Trebuie doar sa iti oferi o sansa. Este foarte usor sa cedezi fraiele altcuiva, sa-i cedezi nu numai puterea, dar si responsabilitatea de a te salva. Lucrurile nu functioneaza asa. Mergi la terapie sau la preot, ca sa intelegi ca nu esti singura, ca ai ajutor si ca – daca vrei – mereu vei avea pe cineva drept sprijin, dar nu ca salvator. Tu esti salvatorul tau. Mai scrie-ne. Suntem aici si pentru tine. Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier