consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Am 14 ani. Părinții mei se ceartă încontinuu, iar eu plâng în fiecare zi. Mi-e frică că o să se despartă și că nu o să mai fiu cu sora mea mai mică. Mereu se ceartă în fața noastră și când îi aud îmi vine să mor.

Mesaj anonim, prin secțiunea Psihoterapeut online:
Sunt fată și am 14 ani. Părinții mei se ceartă în continuu, iar eu plâng în fiecare zi. Mi-e frică că o să se despartă și că nu o să mai fiu cu sora mea mai mică. Mereu se ceartă în fața noastră și când îi aud îmi vine să mor. Habar nu am ce să fac, mama plânge și ea, tată abia că mai vorbește cu ea… Nu mai pot.
 • Georgiana Cristina Grigore
  Georgiana Cristina Grigore Mergi la consilierul de la scoala ta si vorbeste cu el. Tine un jurnal la care ai acces doar tu si scrie tot ce simti acolo…
 • Cristina Tacaciu
  Cristina Tacaciu Incearca sa apelezi la un alt membru de incredere din familie, unchi, matusa, bunci etc , sa discutati impreuna cu parintii , sa afle si ei cat de mult de afecteaza certurile lor. Imi pare rau!
 • Dan Cârlea
  Dan Cârlea Adultii, cand se cearta, se transforma si ei in niste copii sau adolescenti. Atunci pot sa spuna lucruri pe care de fapt nu le cred, sau sa arunce diverse invinovatiri in jur, desi problemele sunt numai ale lor.
  In realitate rareori fratii sunt despartiti de un divort. Ai primit sfaturi foarte bune pana acum, daca aveti psiholog scolar poti incerca sa vorbesti cu el, de asemenea cu o ruda intelegatoare.
  Daca parintii au ajuns sa nu se mai inteleaga (si asta e dreptul lor, relatiile dintre oameni, ca si oamenii insisi, se schimba), atunci poate reusesc sa nu se mai certe de fata cu voi si sa-si rezolve problemele lor de adulti altfel.
 • Georgia Georgia
  Georgia Georgia Eu consider ca e nevoie de ajutor din afara. Parintii uneori inteleg efectul negativ produs de comportamentele lor si totusi Nu se pot controla de multe ori. Eu recomand sa vorbesti Cu psihologul scolii,prietenii tai,prietenii familiei,rude si Cu oricine te simti in largul tau. Imi.pare rau dar sa stii ca sunt solutii.


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed