Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Am 17 ani și de o jumătate de an îmi vine să plang din orice, ma stresez foarte repede. Printii mei au divortat de 4-5 ani, tatal meu este plecat la munca in strainatate, iar eu stau cu mama. Relatia cu ea nu este prea buna deoarece ma critica merer, zbiara la mine, nu prea mai are grija de mine, nu ma prea baga in seama.

Terapeuti.ro 7:34am Jun 9
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Bună ziua! Mă numesc Larisa,am 17 ani și de o jumătate de an îmi vine să plang din orice, ma stresez foarte repede. Printii mei au divortat de 4-5 ani, tatal meu este plecat la munca in strainatate, iar eu stau cu mama. Relatia cu ea nu este prea buna deoarece ma critica si pe mine si pe sora, zbiara la noi, nu prea mai are grija de noi,nu pot vorbi cu ea ceva ca nu o prea interesează. Sora mea este la facultate in judet si nu prea ii face placere sa vina acada ca stie ca mai mereu e scandal si cearta.Cand sunt acasa ma simt foarte singura chiar daca mama e acasa, ea nu ma prea baga in seama .
Am o relatie de 1 an si 3 luni, sunt fericita cu el, si pot spune ca doar el ma mai face fericită si cand nu e langa mine incep si plang si imi este foarte dor de el chiar daca a trecut doar o zi de cand nu l-am mai vazut.
Ce as putea avea?


Pascu Viorica 7:53am Jun 9
Nevoie de atasament, securitate emotionala; nevoie de sprijin, intetegere, caldura sufleteasca, etc. Incearca sa-i intelegi punctul de vedere – mamei tale; sunt sigura ca ea este foarte afectata de divort; incearca tu sa o sprijini si sa o ajuti; este mama ta! Numai bine!


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita