Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 14 ani. Parintii mei sunt divortati. Tatal meu m-a mintit de nenumarate ori. Faza e ca s-a casatorit cu o femeie (scorpie) care il are la degetul mic. Este foarte rece cu mine, nu cred ca ma iubeste.

Terapeuti.ro 8:34am Nov 7
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Salut ! Am 14 ani si sunt din Tulcea , parintii mei sunt divortati , eu locuind cu mama , tatal vitreg si sora mea mai mica . In ianuarie , va fi un concert in Bucuresti la care vreau sa ma duc cu o colega si cu sora ei . Tatal meu biologic m-a mintit de nenumarate ori : 1)Imi face camera la etajul 1 ( locuieste la casa ) cu luna , stele si soare . 2) Imi cumpara cal ( pe putin de 10 ori a zis chestia asta ) . 3) Din 2014 tot zice ca ma duce la un club hipic , sau la o cunostiinta care are cai , ca sa incalec . Faza e ca s-a casatorit cu o femeie ( ahem scorpie ) . El este foarte usor de manipulat , iar femeia aia il are la degetul mic . L-am sunat intr-o pauza la scoala ( mama ma lasa sa vorbesc cu el , dar nu vreau sa ma vada ca o fac ) si el m-a sunat in timpul orei . I-am scris ,,te sun la pauza , sunt in ora ,, l-am sunat si mi-a inchis . El este foarte rece cu mine , nu cred ca ma iubeste , l-am intrebat daca imi poate lua bilet ( la VIP este 300 lei ) si daca ma poate duce .
Inca nu mi-a raspuns , as vrea enorm de mult sa ma duca la acest concert dar nu stiu cum sa il fac sa accepte . Cred ca macar atat merit si eu …


Olimpia Ciocea 2:05am Nov 8
Din ce descrii inteleg ca tata te iubeste , se gandeste cum sa te apropie de el( daca doreste sa iti faca camera ta , se gandeste sa iti cumpare cal, etc doar ca poate nu reuseste sa fie cu tine pe aceasi lungime de unda . Oare simte cumva ca incerci sa-l manipulezi? Incearca sa ai o relatie deschisa cu el , sa-ti petreci timp cu el , sa-l apreciezi pt ce poate sa faca pt tine, lasa-l sa-ti fie aproape ( e posibil sa simta ca il privesti doar ca pe o ,, sursa" de venit si incerci sa profiti de el???)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita