consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 17 ani si niste simptome foarte ciudate. Acum cateva luni simteam ca nu pot sa merg, imi era greu chiar si sa vorbesc. Acum simt o emotie in capul pieptului, cateodata imi bate inima foarte repede din senin chiar. Starile acestea au aparut cand am plecat singura de acasa.

Terapeuti.ro 7:34am Jun 9
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua! Am 17 ani si de ceva timp am niste simptome foarte ciudate. Prima data adica acum cateva luni simteam ca nu pot sa merg imi era greu sa fac orice chiar si sa vorbesc nici macar nu mai voiam sa ma ocup de mine, dar dupa o saptamana sa zic au trecut. Acum am alte stari de aprox 1 luna si chiar nu mai pot. Simt o emotie in capul pieptului cateodata imi bate inima foarte repede din senin chiar si in casa unde de la un timp ma simt cel mai bine.Daca ies afara singura simt iar acea emotie si imi e putin teama. Starile acestea au aparut cand am plecat catre scoala singura si a inceput sa mi bata tare inima si sa mi transpire mainile apoi m am intors acasa simteam ca nu pot face fata ma incurajam singura incercam sa ma calmez dar nu prea reuseam acum cand fac asta ma mai calmez. Imi gasisem si un job dar tot asa cand am plecat de acasa a inxeput aceasta teama si emotie.Cand sunt distrasa si nu ma gandesc nu le am.Ce as putea avea si ce tratment as putea lua? Scuzati greselile gramaticale, am scris pe graba


Botezat-Antonescu Radu 8:03am Jun 9
avand in vedere ca esti minora, primul lucru ar fi sa vb cu familia ta, sa faceti rost de o trimitere catre psihiatrie unde sa iti fie evaluata starea de anxietate. Daca este nevoie de un tratament pt aceste stari, medicul ar trebui sa te indrume adecvat, insa ma gandesc ca sursa starilor tale ar fi bine sa fie identificata… poate sa discuti cu psihologul scolar? Sau cu oricine te simti confortabil sa o faci, pt inceput? Se poate, curaj!

Pascu Viorica 8:07am Jun 9
cel mai probabil, sunt atacuri de panica dar este necesar o evaluare mai amanuntita, pentru a afla raspunsul!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile