Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 41 de ani si de 2 luni nu mai sunt eu, nu fac nimic, imi neglijez familia. M-am speriat foarte tare când am citit contractul pe care l-am semnat cu o scoala postliceala si m-am văzut târâtă prin tribunale, arestată etc.

Terapeuti.ro

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:Bună ziua,am 41-de ani,de 2 luni nu mai sunt eu ,nu îmi aminte sa fac nimic ,îmi neglijez familia.Acum 2 luni am vrut sa fac o schimbare in viața mea ,m.am inscris la o școală poatliceala sanitară(feg se numeste scoala)am plătit prima rată,am fost 2săptămâni la școală și nu m.am regăsit acolo(nu m.am vazut 3ani să mă împart intre serviciu si școală si familie.M.am speriat foarte tare când am citit contractul după ce l.am semnat ce se întâmplă dacă renunți la școală,m.am văzut târâtă prin tribunale,arestată etc.De atunci am o stare majoră de frică și mă trezesc cu mari atacuri de panică,nu am poftă de mâncare,nu vreau decât să dorm.Actualul servici nu mai îmi place ,dar nu pot pleca deoarece am o datorie financiară la patron.Am un copil de 20 de ani ,primul an la politehnică,ma supără că nu se duce la cursuri decat la seminarii,vrea mereu bani pentru distracții.Am fost la un psihiatru și mi.a dat tratament cu seroxat si doxepin ,îmi este frica să il iau să nu devin dependență ,incerc să îmi revin singură dar nu reusesc să mă adun .I.am îndepărtat pe toți de mine,soț,copil,mamă,soră,cumnat.Mă dor toate organele in interior,simt că am să mor nu îmi revin,nu mă pot concentra,nu mai poooot.

Remus Costache

Buna ziua și felicitări pt că ne ați scris aici. Noi nu putem ajuta foarte mult , dar va pot sugera sa incercati ședințe de psihoterapie, aceasta frica are o legătură cu ceva din trecutul dvs sau o temere pe care nu ați descoperit. Succes.
 1

Diana Soare

Eu as paria pe o frica foarte mare de schimbare. Ati vrea sa faceti schimbarea, dar ceva nu va da voie. Nu aveti cum sa fiti arestata pentru ca renuntati la o scoala, nici un contract nu poate stipula asa ceva. E doar o frica neexprimata pana acum, tinuta in stare latenta mai multi ani. Nu puteti pleca de la un job pentru o datorie… Puteti face ce vreti sa faceti, dar trebuie sa vreti cu adevarat. Datoria se poate stinge, se poate plati esalonat, puteti face multe lucruri care sa va ajute sa mergeti pe drumul pe care il doriti. Discutati cu un avocat si va va da sfaturi legale de a iesi din ambele situatii. Trebuie putina incredere ca totul se rezolva si ceva ajutor de a iesi din starea in care sunteti. Incercati psihoterapie, coaching, terapii energetice, terapii alternative de orice fel care pot ajuta in cazuri de probleme emotionale, cititi carti care va ajuta sa va descoperiti. Medicamentele va pot ajuta sa va linistiti pe termen scurt, dar solutia nu va veni de la ele. Mai mult decat atat, in loc sa ii indepartati pe cei apropiati, cereti-le ajutorul, stiind ca cineva e acolo pentru dvs. totul va parea mai usor, e sanatos si eficient. Va recomand un film minunat, uitati-va la el in loc sa dormiti si s-ar putea sa va schimbe putin perceptia: vimeo.com/27705519. Curaj! Totul se rezolva.
 3


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita