implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatCum as putea scapa de atacul de panica? In urma cu 4 ani am fost urmarita de 2 indivizi care au vrut sa imi fure telefonul. Din seara aceea nu am mai putut merge singura pe strada.

Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua! Cum as putea scapa de atacul de panica? in urma cu 4 ani ma intorceam de la serviciu seara si am fost urmarita de 2 indivizi care au vrut sa imi fure telefonul,din seara aceea nu am mai putut merge singura pe strad mereu aveam senzatia ca cineva vrea sa imi faca rau.in 2012 am facut un mic accident de masin de atunci nu mai pot conduce si tot timpul cand sunt cu sotul in masina am in minte doar nenorociri Ce imi recomandati sa scap de aceste temeri ! O zi minunata ! Multumesc

psihoterapia este raspunsul :) .
 2
Buna zioa,o cunioaste cineva pe D-na Psiholog Comisel Mihaela?pe sitiul Psihosucces scrie clar ca sedintele sint gratuite,iar d-ei a luat bani a mai facut si factura pe numele sau e posibil asa ceva?
Nu o cunosc pe dna in cauza ,ce pot sa spun este ca psihologii investesc foarte multi bani in pregatirea lor si nu pot trai gratis! Este remarcabil ca multi dintre noi ne oferim serviciile atat platit cat si pro bono in timpul liber din simpla dorinta de a darui,din pasiune sau compasiune pentru anumite cazuri. Nu stiu cazul doamnei dar va invit sa nu tragem concluzii sau sa aruncam cu piatra inainte de a fi perfect informati ! O ZI FRUMOASA CU PACE TUTUROR ! :)
 1
si eu recomand psihoterapie pt acea stare de anxietate/panica si poate si un consult la un psihiatru (macar pt o parere… sau doua). Au trecut destui ani de la cauze si ar fi de dorit sa nu lasam anxietatea sa se instaleze permanent :) . Se poate, succes!
 2
Apelati la un terapeut pentru ca din cele scrise de dvs. inteleg ca teama s-a extins si va afecteaza activitatea. Discutati cu terapeutul pentru a putea debloca situatia. Succes!
 2
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile