consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

In urma cu 2 ani am luat o pastila pentru cefalee, pastila la care am fost alergica si care mi-a provocat niste palpitatii foarte puternice. De la acea sperietura am inceput sa fac atacuri de panica.

Terapeuti RO 9:25am Jul 29
Mesaj:
buna ziua.Am si eu o problema,in urma cu 2 ani am luat o pastila pentru cefalee recomandata de doctor,la care am fost alergica mi_a provocat niste palpitatii foarte puternice si chiar mi-a scazut tensiunea.De la acea speretura am inceput sa fac atacuri de panica,am avut o perioada cand imi era frica de moarte si aveam palpitatii zilnic,am reusit sa scap de palpitatii,foarte rar le mai am dar,in scimb nu ma pot relaxa ma simt incordata la cap ca si cum ar fi un carcel in zona sistemului nervos central,am uitat sa va spun ca am ramas si cu niste fiori.Va rog dati-mi un sfat ce sa fac.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:28am Jul 29
consult psihiatric!

Carmen Caramlau 4:08pm Jul 29
Va recomand hipnoterapie sau terapie EFT. Acest reflex este dobandit, si poate fi eliminat, dar numai daca va doriti cu adevarat. Insist asupra acestui lucru, pentru ca, la nivel declarativ, multa lume zice ca doreste sa scape de probleme, dar nu face nimic pentru asta, dimpotriva, se adanceste mai mult in situatia nedorita. Deci: cand va DECIDETI, sunati un terapeut pentru sesiuni la cabinet sau pe Skype.

Terapeut Dorin Iulian 8:20am Aug 3
Apelați cu încredere la terapii alternative: acupunctura, reflexoterapie, terapia Bowtech….


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile