consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am probleme de stres, oboseala, scaderea capacitatii de concentrare si memorie. Am avut un tata betiv, curvar si foarte nervos. Sexual, la ultimele analize a rezultat ca sunt impotent. Am o sotie intelegatoare, foarte buna la suflet si un copilul student, o fetita.

Terapeuti.ro

Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:
Buna ziua,copilaria mea ar fi fost foarte fericita daca nu as fi avut un tata betiv,curvar si foarte nervos .M-a afectat atat de mult incat fiind copil i-mi doream sa nu mai vina acasa. Am reusit sa termin fiind un elev mediocru o scoala gimnaziala si o scoala profesionala .Cu prietenii ma-s intelege bine daca as avea ,dar ma feresc de ei,din anumite motive.Din punct de vedere sexual ,la ultimele analize a rezultat ca sunt impotent. Am o sotie intelegatoare ,foarte buna la suflet ,inteligenta si rabdatoare si ar fi o casnicie perfecta daca eu as avea un comportament mai bun.Copilul este student ,am o fetita si nu sunt probleme cu ea.Acum lucrez.sunt strungar. Cu politia nu am avut probleme.Cu mama a fot si este ok si ea ca si fratii mei au avut de suferit de pe urma comportamentului tatalui nostru, bunicii au fost ok imi petreceam vacantele cu ei la tara.Am fost la psihiatru cu probleme de stres, oboseala, scaderea capacitatii de concentrare si memorie, probleme pe care le am de cand ma stiu,mi s-a recomandat un medicament pt stres si iesiri in natura. Va multumesc.
Mar Dum Daca v-ati fi aflat in fata unui psihoterapeut, toate eceste ok-uri ar trebui exemplificate si abea atunci ar fi posibil sa apara marile surprize, incluziv cele legate de un anume tip de atasament, pe care nu le puteti intelege datorita lipsei de instruire in domeniul terapeutic.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile