consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am probleme de stres, oboseala, scaderea capacitatii de concentrare si memorie. Am avut un tata betiv, curvar si foarte nervos. Sexual, la ultimele analize a rezultat ca sunt impotent. Am o sotie intelegatoare, foarte buna la suflet si un copilul student, o fetita.

Terapeuti.ro

Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:
Buna ziua,copilaria mea ar fi fost foarte fericita daca nu as fi avut un tata betiv,curvar si foarte nervos .M-a afectat atat de mult incat fiind copil i-mi doream sa nu mai vina acasa. Am reusit sa termin fiind un elev mediocru o scoala gimnaziala si o scoala profesionala .Cu prietenii ma-s intelege bine daca as avea ,dar ma feresc de ei,din anumite motive.Din punct de vedere sexual ,la ultimele analize a rezultat ca sunt impotent. Am o sotie intelegatoare ,foarte buna la suflet ,inteligenta si rabdatoare si ar fi o casnicie perfecta daca eu as avea un comportament mai bun.Copilul este student ,am o fetita si nu sunt probleme cu ea.Acum lucrez.sunt strungar. Cu politia nu am avut probleme.Cu mama a fot si este ok si ea ca si fratii mei au avut de suferit de pe urma comportamentului tatalui nostru, bunicii au fost ok imi petreceam vacantele cu ei la tara.Am fost la psihiatru cu probleme de stres, oboseala, scaderea capacitatii de concentrare si memorie, probleme pe care le am de cand ma stiu,mi s-a recomandat un medicament pt stres si iesiri in natura. Va multumesc.
Mar Dum Daca v-ati fi aflat in fata unui psihoterapeut, toate eceste ok-uri ar trebui exemplificate si abea atunci ar fi posibil sa apara marile surprize, incluziv cele legate de un anume tip de atasament, pe care nu le puteti intelege datorita lipsei de instruire in domeniul terapeutic.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed