consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Eu am fost un copil cuminte, ascultator, dar am crescut cu niste parintii… tata, betiv , agresiv fizic si verbal, mama, o manipulatoare, egoista, narcisica. Acum, la 30 de ani, in loc sa stau linistita trebuie sa ma bag intre ei ca se bat, se cearta.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua!

Eu am fost un copil cuminte ascultator*unde ma puneai acolo stateam . am crescut cu niste parintii… tata, betiv , agresiv . fizic verbal, mama o manipulatoare , egoista , narcisista, el a lucrat toata viata , ea fiind intretinuta de catre el, deci sa complacut, acum la 30 de ani ai mei in loc sa stau linistita trebuie sa ma bag intre ei ca se bat se cearta , nu des dar au facuto o data si cu amenintari ca a aflat ca mama are pe cineva, problema e cum sa ma debarasez de ei , desi stam in aceasi casa?imi e fica sa iau decizi gen angajat ,gen mutat , de comentari manipulari santaje discutii, au pus o amprenta asupra mea destul de mare , din pacate, adica am incercat sa fiu prietena cu mama ca cica ma facut cum zice si ea , dar am aflat ca a vrut sa ma avorteze ,in fine, cum pot sa stau linistita ? cum sa depasesc plb din familie ?

Angajeaza-te,muta-te si vezi-ti de viata ta…sunt majori vaccinati…asta este..ai si tu viata ta..sau ar trebui sa o ai…
exact ce a zis si Alexandra. Ai 30 de ani, ar fi trebuit sa pleci de mult din cuib. Ai si tu o viata….nu ezita sa incepi sa o ai …asa cum ti-o doresti.
 1


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile