consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sotul meu sufera de aspermie psihogenica si aceasta problema provoaca o raceala intre noi, cu privire la viata de cuplu.

Terapeuti RO 10:50am Jul 21
Mesaj:
sotul meu sufera de vreo 3 ani de aspermie psihogenica.suntem casatoriti de 5 ani, ne iubim foarte mult si aceasta problema ne necajeste provocand o raceala intre noi cu privire la viata de cuplu.el a mai fost casatorit in urma cu 12 ani si are si un baiat rezultat din prima relatie.amandoi ne dorim acum copii si aceasta disfuncite ne impiedica.momentan ne aflam in strainatate si nu putem beneficie de un psihoterapeut aici.
intrebarea mea ca sotie este cum il pot ajuta?
va multumesc

Carmen Caramlau 4:30pm Jul 21
Doamna, puteti beneficia de psihoterapie sau de consiliere terapeutica oferita pe net. In ce priveste problema expusa, e clar nevoie de un control la urolog, pentru o eliminare a posibilelor cauze fizice. Nu stiu cum a fost relatia sotului cu fosta sotie, dar e posibil sa fi plecat din ea cu o ranchiuna, o dorinta de refulare care sa fie – involuntar – directionata catre dvs. In calitatea dvs de sotie, puteti initia o discutie pe tema motivelor pentru care va doriti copii, si dvs. si sotul. Notati-le separat, iar apoi cautati, cu aceeasi sinceritate, motivele contra si notati-le. E posibil ca, subconstient, copilul din relatia anterioara sa ii fie de ajuns sotului, sau cine stie ce alte explicatii veti gasi. Daca nu va descurcati, mergeti la terapie.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile