consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o problema grava cu atocontrolul si nu pot sa renunt la masturbare…

Terapeuti RO 7:15am Oct 16
Mesaj:
Buna seara, ma numesc Catalin sunt din Brasov. Am o problema grava cu atocontrolul.Intrebarea mea este cum pot sa ma las de masturbare am incercat totul, dar in zadar. Va multumesc

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:46am Oct 16
masturbarea nu este o problema decat in cazul in care o lasi sa devina o problema, in sensul ca apar leziuni, probleme, etc. sau daca se transforma intr-un comportament neadecvat (in public, la scoala, mijloacele de transport, etc.). Incearca sa gasesti un sexolog si sa discuti cu el despre aceasta problema. Succes!

Doctorul Terapii Complementare 4:06pm Oct 16
Adresează-te unui medic homeopat sau unui hipnoterapeut pt această problemă. De la masturbare, mai târziu se va înbolnăvi prostata și vei face adenom.

Alex Glazy 4:31pm Oct 16
Sfat scurt si la obiect… ca sa scapi de asa ceva, apuca-te de un sport, sau lectura! De obicei masturbarea se manifesta oamenilor comozi, plictisiti sau nemultumiti de ei.Nu este o regula asta, dar in general.Nu este benefica deoarece genereaza depresii si izolare daca este practicata des. Interesant la acest caz ca nici o femeie nu a postat inca:)) sunt foarte curios si de alte raspunsuri:D

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:28am Oct 17
Colegu’… cred ca te referi la masturbarea excesiva si compulsiva :) . In ceea ce priveste colegele… cred ca la capitolul asta ne impartim in doua si poate ca este mai bine asa :)

Alex Glazy 7:30am Oct 17
Eram doar curios de parerile lor.Cat timp a mentionat ca are probleme cu autocontrolul, e plauzibil sa banuiesc ca e vorba despre masturbare excesiva.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:31am Oct 17
vroiam doar sa subliniez pt cititori :)

Grigoras Nitica 1:27pm Oct 17
Interesante raspunsurile de mai sus!!Eram la un curs al Domnului Tudose pe care toti il regretam(sa-i fie tarana usoara!),si-am pus o intrebare la care toti colegii au intors capul spre mine,masturbarea face rau????Asta a fost intrebarea,raspunsul lui a fost NU,un raspuns atat de natural,calm lafel ca masturbarea daca nu-i excesiva,practicata in locuri publice asa cum a specificat Domnul Radu…Ps.Am intrebat despre masturbare deoarece m-am masturbat si eu ,sper sa nu va deranjeze sinceritatea mea.

Alex Glazy 6:36am Oct 18
Inainte de secolul XX era un subiect tabu.Si acum pentru unii oameni este greu de recunoscut.Eu personal, nu sunt de acord cu practicarea regulata a acestui obicei, pentru ca tindem spre a ne dezsocializa si a trai in singuratate, dar pentru unii e benefica, pentru ca altfel ar comite violuri sau ar investi in femei de centuri care i-ar imbolnavi.Cred ca asta este unul dintre subiectele alea multilateral dezbatute, unde adevarul este la mijloc,Oricum, in orice lucru trebuie responsabilitate, si evitat excesul.

Pisiologul De Serviciu 12:23pm Oct 18
Excesiv e subiectiv. Ce e excesiv pentru mine poate fi prea putin pentru altcineva si invers. Devine excesiv atunci cand, asa cum spunea si colegul nostru mai sus, are impact negativ asupra sanatatii in general si asupra relatiilor sociale si de cuplu.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier