consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 25 de ani si nu am avut nici o relatie pana acum, pentru ca nu pot avea erectie mai mult de 20 de secunde.

Terapeuti RO 1:09pm Feb 17
Mesaj:
am 25 de ani si nu am avut nici o relatie pana acum .am o prietena am incercat sa facem sex dar nu a fost tocmai bine .nu puteam avea erectie mai mult de 20 de secunde sa zic,chiar am si ejaculat inainte sa se desfasoare actul .in general am erectie si cand ma gandesc si dupa ce se inmoaie nu stiu cum sa formulez parca as ejacula dar nu ca atunci cand ejaculez cand ma masturbez ci apare un lichid transparent si mi se pare stanjenitor faptul ca se uda si chilotul chiar si cand ma sarut cu prietena mea.mai pot mentiona ca pana la aceasta varsta m-am masturbat saptamanal si ejaculam in max 3 min .daca aveti vreun sfat va rog sa ma ajutati

Daniela Monica Guzu-psiholog 1:38pm Feb 17
Pentru tratamentul ejacularii precoce se recomanda un psihosexolog care cunoaste foarte bine astfel de situatii si de un consult urologic. Intuiesc ca aveti nevoie si de niscai educatie sexuala, ambii parteneri. :) )))) Succes!!!!

Viorel Mocanu 4:35pm Feb 17
“am o prietena am incercat sa facem sex dar nu a fost tocmai bine” – incercati sa faceti dragoste si “totul va fi bine” … dragostea e una, sexul e alta, mai ales daca tineti la pertenera dumneavoastra…

Vlady Popa 6:41pm Feb 17
Lichidul transparent(diferit de lichidul complet seminal din orgasm) vine din glanda bulbouretrală și e normal să apară când penisul e în erecție(sau în hiperexcitație). Nu ai de ce să fi stânjenit, e mai comun decât ai crede. Partea cu ejacularea precoce trebuie rezolvată. Poate un sexolog?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile