consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 44 ani si nu am putut initia nici un fel de contact sexual, descarcarea facandu-se doar prin masturbare sau prin vise de natura erotica.

Terapeuti RO 12:01pm Mar 4
Mesaj:
Buna ziua!
Am 44 ani si, cred, sufar de o ciudatenie: de cand ma stiu nu am avut erectii la stimulii reali, ci numai la stimuli imaginari. In virtutea acestui fapt, este lesne de inteles ca nu am putut initia nici un fel de contact sexual, descarcarea proprie facandu-se doar prin masturbare sau automat (prin vise de natura erotica). Va dati seama ca in momentul de fata a intervenit teama de a mai incerca intrarea intr-o relatie. Intrebarea e: mai este ceva de facut??

Botezat Radu 12:03pm Mar 4
sigur ca mai este ceva de facut. Ca prima idee ma gandesc la un control medical in eventualitatea unei disfunctii organice; in al doilea rand luati legatura cu un sexolog care va poate ajuta sa intelegeti mai bine aceste mecanisme ale dvs. Succes!

Rafaila Tony Cabinet Psihologie 12:06pm Mar 4
http://echilibrultau.ro/ poti sa te programezi la unul dintre specializtii nostri!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed