implant dentar fast and fixedLogin

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 44 ani si de cand ma stiu nu am avut erectii la stimulii reali, ci numai la stimuli imaginari, astfel incat nu am putut initia nici un fel de contact sexual.

Terapeuti RO 12:00pm Mar 4
Mesaj:
Buna ziua!
Am 44 ani si, cred, sufar de o ciudatenie: de cand ma stiu nu am avut erectii la stimulii reali, ci numai la stimuli imaginari. In virtutea acestui fapt, este lesne de inteles ca nu am putut initia nici un fel de contact sexual, descarcarea proprie facandu-se doar prin masturbare sau automat (prin vise de natura erotica). Va dati seama ca in momentul de fata a intervenit teama de a mai incerca intrarea intr-o relatie. Intrebarea e: mai este ceva de facut??

Botezat Radu 12:03pm Mar 4
sigur ca mai este ceva de facut. Ca prima idee ma gandesc la un control medical in eventualitatea unei disfunctii organice; in al doilea rand luati legatura cu un sexolog care va poate ajuta sa intelegeti mai bine aceste mecanisme ale dvs. Succes!

Irina Puiu 12:13pm Mar 4
Da, puteti face ceva in legatura cu asta. Va puteti ajuta incepand o terapie, nu este prea tarziu. Ma indoiesc, totusi, ca ar putea fi vorba de ceva fizic/fiziologic, din ce spuneti… :) Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile