Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am avut o copilarie grea, cu parinti alcoolici si lipsuri, lucruri care m-au influentat foarte mult, astfel incat astazi simt ca nimeni nu ma iubeste.

Terapeuti RO 7:43am Jul 9
Mesaj:
am avut o copilarie grea , parinti alcolici( amandoi) ,tata o batea pe mama, am avut numai lipsuri, am ajuns cu datorii mari la intretinere, a trebuit sa vindem casa,acum stau cu mama si cu una dintre surori. desi am incercat sa nu ma las marcata de greutati si neajunsuri, m0au influentat foarte mult. azi la 27 ani, imi lipseste iubirea,comunicarea. simt ca nimeni nu ma iubeste,sunt tolerata peste tot dar nimeni nu ma iubeste, in scoala, liceu coegii se luau de mine tot timpul, am stat mereu cu frica sa nu supar pe careva, sa nu ies in evidenta,imi doresc sa am o familie dar nimeni nu imi cauta compania, sunt obligata sa o intretin pe mama , dar oare ea ce a facut sa merite acest lucru ,zi de zi nu aud decat vreau aia ,vreau ailalta. m am saturat de tot, m-am rugat deseori sa mor,dar nu am acest drept! de fapt nu am dreptul la nimic! am ajuns sa ma deranjeze tot,orice vorba! inainte eram foarte calma,acuma ma supar din orice!
si inca o problema, vreau sa scap de timiditate ,cand vorbesc cu cineva ma inrosesc toata, ma trec transpiratiile! m-am saturat sa fiu analizata mereu , stiu ca nu sunt buna de nimic ,nu fac nimic bine dar am stat mereu cu frica sa nu rada nimeni de mine,sa nu se ia de mine,pana si cand trec pe langa oameni nescunoscuti si ei se iau de mine( vezi la santiere sau spalatorii,magazine)
mergand la intruniri religioase gasisem un loc unde eram linistita, stiam ca aici nimeni nu va rade de mine, insa in ultimul timp am pierdut si aceasta liniste, vad in privirea cellorlati ,sau aud numai critici.
as vrea sa nu imi pese de parerea nimanui dar nu pot fara sa vreu am aceasta teama de oameni!
oare sunt bolnava? ar trebui sa merg la doctor?
multumesc!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:04am Jul 9
trebuie sa fi suferit foarte mult pana acum… dar poate ca este timpul sa va ocupati de Dvs… si nu sa va cresteti parintii. Daca va permiteti financiar, ideal ar fi sa consultati un psiholog/psihoterapeut. Daca sunteti din Bucuresti, va stam la dispozitie gratuit www.cmibotezat.ro

Trandafir Mioara 8:48am Jul 9
Draga mea, la 27 de ani cred ca este timpul sa te iubesti foarte mult pe tine.Daca pana acum altii au fost prioritatea ta, a venit timpul tau.Iubeste-te cu toata puterea, gandeste-te cat de minunata esti in interior( chiar esti daca ai gasit puterea de a o intretine pe mama ta si acum), lasa frumusetea ta interioara sa razbata in exterior, ridica capul si uita-te la tine, cum nu ai facut-o niciodata pana acum si vei vedea rezultatele.Succes frumoasa mea!

Carmen Caramlau 11:58am Jul 10
Trebuie sa iti permiti sa iti traiesti si tu viata. Obligatiile pe care ti le asumi nu sunt implicite – ai dreptul sa ceri reciprocitate. Doar experimentand vei ajunge sa scapi de timiditate, dar izolarea ti-o impui tu singura. Incepe ziua de maine promitandu-ti sa interactionezi cu o singura persoana in acea zi, dar sa interactionezi cu adevarat, cu toata timiditatea, cu toata jena, sa rezisti la o discutie care sa promita o continuare in alta zi. Incetul cu incetul, de una singura, sau mai rapid, prin terapie. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita