consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Ma numesc Virginia si am mare nevoie de ajutor. Am 28 de ani si mi-am pierdut mama la 10 ani si tatal la 26. Nu am avut o copilarie frumoasa mereu, am fost un copil ingrijorat, lipsit de atentie, fara chef de viata, nemotivata, cu sentimente de vinovatie, lipsa de incredere, stres, depresie etc.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua,ma numesc Virginia si am mare nevoie de ajutor am 28 de ani miam pierdut parintii mama cand eram la varsta de 10 ani si tatal la varsta de 26 de ani,nu am avut o copilarie frumoasa mereu am fost un copil ingrijorat lipsit de atentie si fara chef de viata ,nemotivata ,sentimente de vinovatie lipsa de incredere ,stres ,depresie etc.
Sunt casatorita si momentan ma simt ca am probleme sa ma exprim cand sunt inconjurata de oameni colegi,obosesc foarte repede ,ma gandesc si imi imaginez lucruri cu cei din jur,uneori mie teama sa ma exprim,mi se zice ca nu am incredere in mine,ma simt oribil,dureri de cap,lipsa de concentrare, victimizare,critici ,teama,timiditate,frica,imi vine sa plang ,gandire negativa,numi place nimic,lipsa de motivare,ura,atasamente,emotii,transpir,nu lucrez fac o scoala momentan,locurile de munca pe care leam avut mau distrus psihic,ma simt inconstiienta uneori sau plina de ura si frustrari ,ma plang fara sa gandesc ma simt nemultumita uneori .Raspunsul dumneavoastra ma va ajuta enorm cu siguranta. Cu sinceritate,Virginia

Virginia, imi pare rau pentru ceea ce simti acum. Tot ce poti face este sa incepi o psihoterapie. Ai mult de lucrat cu tine si cu cele intamplate. Probabil ca te-ar ajuta si sa vorbesti cu o prietena, dar nu este acelasi lucru. Iti tin pumnii!
 3
Va recomand sa consultati un psihiatru si sa incepeti in paralel o terapie. Inteleg ca sunt multe lucruri din trecut care v-au adus in acesta situatie, nu este usor sa iesiti din acest cerc vicios dar cu ajutor specializat veti avea sanse bune sa aduceti schimbari in viata dvs. Mult succes si curaj!
 1
Bună Virginia. Din descrierea ta înțeleg ca treci printr-o perioada f grea și se pare ca sunt niște lucruri neconstiente și nelamurite pt tine din copilărie care te afectează acum. Mai exact niște aspecte legate de pierderea mamei. Ce vârstă avea mama când ai pierdut-o? Un proces terapeutic te-ar ajuta sa înțelegeti de unde vin aceste stări cu care te confrunți, sa lămurești niște lucruri din copilărie și sa găsești puterea necesara sa le gestionezi,să-ți întărești încrederea în propria persoana. Curaj și succes!
 1


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile