implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatDe doua luni nu ma mai regasesc, nu-mi mai regasesc energia, spontaneitatea, motivatia, cheful de viata! Deseori plang fara motiv! Daca nu am de facut lucruri de o maxima importanta atunci nu fac altceva decat de stau in pat si sa mananc intreaga zi (singurul lucru care imi mai face placere, cu adevarat).

Terapeuti.ro 6:55am Dec 14
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna ziua! De aproximativ doua luni nu ma mai regasesc pe mine si asta ma sperie cumplit, nu-mi mai regasesc energia spontaneitatea , motivatia, cheful de viata! Pana acum , ce-i drept, aveam din ce in ce mai des episoade precum starea de acum , dar acum a ajuns o stare din care nu mai pot iesi! Sunt extrem de obosita si epuizata atat fizic ,cat si psihic si acum in nimic nu mai gasesc nici o motivatie.Deseori plang si fara motiv! Am inceput sa nu-mi mai indeplinesc nicio responsabilitate. Daca nu am de facut lucruri de o maxima importanta atunci nu fac altceva decat de stau in pat si sa mananc intreaga zi(singurul lucru care imi mai face placere, cu adevarat). Totul parca necesita atat de mult efort! Totul este atat de dezorganizat! Un haos total! am zile in care dorm 3 ore altele 15…si tot timpul extenuata!


Doina Zamfirescu 8:11am Dec 14
De multe ori aceste stari apar ca urmare a unor evenimente trecute care ne-au afectat negativ. Cateva sedinte de dezvoltare personala v-ar ajuta sa priviti mult mai clar situatia si sa va accesati resursele pentru a iesi din starea neplacuta pe care o descrieti.

Botezat-Antonescu Radu 8:11am Dec 14
in principiu mi-ar fi de folos mai multe detalii despre viata Dvs. din (macar) ultimul an. Explorati impreuna cu un psihoterapeut! Succes!

Lia Oltean 9:02am Dec 14
Solicitați suportul unui psihoterapeut. Manifestările descrise se încadrează în tabloul clinic al Tulburării depresive majore, însă este nevoie de o evaluare în acest sens, evaluare care făcută în cabinet poate ghida ulterior procesul terapeutic.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile