consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am obosit sa mai traiesc. Am o stare de nefericire, de neimplinire generala. Pentru ca nu am jobul pe care mi l-am dorit, nu am relatia de cuplu pe care am visat-o, nu am copii, nu am prieteni, ma simt singura, neimplinita, ma simt ca un robot.

Terapeuti.ro 7:24am Jun 12
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna ziua, nu stiu unde ma incadrez, simt doar ca am obosit de a trai. Am o stare de nefericire, neimplinire generala. Cred ca principalele cauze sunt faptul ca nu am job-ul pe care mi l-am dorit, nu am relatia de cuplu pe care am visat-o, nu am copii, nu am prieteni, ma simt singura, neimplinita, ma sit ca un robot (loc de munca si acasa, acasa si loc de munca, acasa sunt doar eu el, cu el nu simt nevoia sa comunic pt ca nu ma intelege si ajungem sa ne certam din cauza trairilor mele, la locul de munca nu comunic cu cineva deoarece orice as spune este folosit impotriva mea, nu stiu ce sa mai fac si de unde sa incep sa schimb ceva , simt ca mi se scurge viata si nu fac nimic
cred ca am nevoie de un ajutor….

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:07am Jun 12
primul pas l-ati facut. Din ce spuneti ma gandesc ca ati ajunsi intr-o criza existentiala din care va doriti sa iesiti. Ce pot sa va spun este ca se poate! Urmatorul pas este sa incepeti sa discutati cu un psihoterapeut si sa demarati schimbarile pe care vi le doriti in viata Dvs.! Se poate, succes! ;)

Doina Zamfirescu 8:10am Jun 12
Sentimentele de nemultumire sunt de multe ori un indicator ca trebuie sa schimbam ceva din felul obisnuit in care facem lucrurile. Daca vedeti aceasta parte pozitiva puteti incepe sa schimbati lucrurile asa cum va doriti. Un terapeut va poate ajuta sa intelegeti mai bine ce se intampla si de asemenea sa va mobilizati resursele pentru a face schimbarile care sa va recapatati bucuria de a trai. Succes!

Carmen Ontanu 8:15am Jun 12
Un psihoterapeut va poate ajuta sa intelegeti ce trebuie schimbat pentru a va implica in viata dumneavoastra. Cu stima


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier