consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Muncesc mult si oboseala psihica atinge in scurt timp cote maxime. Lucrez in domeniul publicitar, intre 8 si 14 ore pe zi. Imi este teama sa nu dau intr-o depresie. Locuiesc cu tatal meu, nevasta lui si sora mea de 4 ani jumate. Cu mama, situatia este urata…

Terapeuti.ro 7:31am Oct 27
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua. Nici nu stiu cum sa formulez. Stiu ca cev nu este in regula cu mine. Ideea este ca mincesc mult si oboseala psihica atinge in scurt timp cote maxime. Lucrez in domeniul publicitar undeva intre 8 si 14 ore pe zi. Imi este teama sa nu dau intr-o depresie sau ceva de genul. Acasa situatia este oarecum tensionata. Locuiesc cu tatal meu nevasta lui si sira mea de 4 ani jumate. Ai mei fiind divortati. De mama nu as vrea sa povestesc ca este urata situatia cu ea. Prieteni nu prea mai am. Singurii cu care mai ies sunt tovarasi de pahar ca bine inteles m-am imprietenit si cu berea. Sunt constient ca am o problema dar nu stiu ce. Cea mai mare frica o an de o depresie. Ma puteti ajuta cu un sfat? Va multumesc

Doina Zamfirescu 7:40am Oct 27
Este bine ca ati constientizat starea si va puneti intrebari. Inteleg ca ati incercat sa faceti fata situatiei dar nu sunteti multumit de rezultat. Poate v-ar ajuta sa discutati cu un terapeut si astfel sa vedeti situatia dintr-un punct diferit de vedere. Asta v-ar ajuta sa gasiti solutia potrivita.

Botezat-Antonescu Radu 8:52am Oct 27
problema este exact ce ne-ati scris iar frica de depresie (desi eu ma gandesc la sindromul de burnout) este justificata. Cum a spus si colega mea, ma gandesc ca este momentul propice unei explorari. Curaj!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile