consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De ceva timp nu mai simt nicio emotie, nici bucurie si nici tristete. Si pe langa asta ii vad pe toti straini. Pana si pe mine. Simt ca gandurile nu sunt ale mele.

Ariana Mihalache

Buna! De ceva timp nu mai simt nici o emotie, nici bucurie si nici tristete. Si pe langa asta ii vad pe toti straini. Pana si pe mine. Simt ca gandurile nu sunt ale mele. Sunt foarte confuza in legatura cu ceea ce mi se intampla si nu stiu ce sa fac! Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc!

Cristina Anghel

Buna ziua! Faceți un consult psihiatric. O să vă lămurească medicul ce e și dacă aveți de luat ceva, in funcție de istoricul dvs de viață. Vă țin pumnii sa va reveniți!
 3

Cristina Boanta

Ma simt la fel…de 2 ani de zile. Va inteleg. E oribil. Nu mai pot sa ies afara din cauza atacurilor de panica. Nu mai pot sa frecventez facultatea. E ca si cand nu mai am o identitate, zero “sense of self”. Am incercat tot felul, de la terapie pana la consiliere psihologica si tot felul de pastile (Xanax, Prozac, Sertralina, etc), si pastilele m-au dus intr-un punct si mai critic. De multe ori ma uit in oglinda si, in mod constient, realizez ca sunt eu, dar psihic si emotional sunt asa de detasata incat nu imi mai recunosc propria persoana. Nu mai recunosc vocile parintilor, sau ale prietenilor, pentru ca dintr-un anume motiv, creierul nu mai asociaza vocile respective cu nimic. Sper din suflet sa gasiti un psihiatru care sa va ajute in situatia asta, pentru ca eu nu am reusit.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed