consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Am 25 de ani si lucrez ca tehnician. Am un program destul de haotic (sunt zile in care muncesc mai mult de 12 h). Nu mai am nici o motivatie sa mai fac nimic, sunt mereu obosit, chiar daca dorm si 14 ore), imi urasc job-ul, cand imi suna telefonul de multe ori nu raspund, indiferent daca sunt rude, prieteni sau necunoscuti. Citind pe internet simptomele de la burnout ma cam regasesc in ele.

Mesaj anonim, prin secțiunea Consiliere online 

Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
Buna ziua, am 25 de ani lucrez de cam un an ca tehnician si am un program destul de haotic ( sunt zile in care nu fac nimic si zile in care mucesc 12h+) nu stiu daca afecteaza acest lucru dar nu mai am nici o motivatie sa mai fac nimic, sunt mereu obosit(chiar daca dorm si 14 ore) imi urasc job-ul desi oamenii din jurul meu spun ca e un job bun, cand imi suna telefonul de multe ori nu raspund indiferent ca sunt rude , prieteni sau necunoscuti.
Am ajuns in punctul in care am impresia ca totul este gresit in viata mea si mi-am pierdut total increderea.
Citind pe internet simptomele de la burnout ma cam regasesc in ele acum nu stiu daca e doar o depresie sau ceva mai grav. Cam de vreo 2 ani nu am mai fost fericit , si daca aveti niste sfaturi pentru mine?
As dori sa apelez si la un psiholog online daca aveti vreo recomandare ar fi perfect.
  • Botezat-Antonescu Radu
    Botezat-Antonescu Radu poate fi burnout, desigur. Nimeni nu poate sustine un ritm haotic zi-noapte. Avem nevoie fiziologic de odihna, mancare, somn, efort fizic si mental… dar intr-un ritm firesc, al speciei as putea spune. Lipsa somnului odihnitor poate duce la pribleme neurologice serioasa, ca sa nu mai spun de cele psihologice. Incercati in primul rand sa va oferiti un ritm de viata normal, dupa care mai vedem. Pt ameliorarea simptomelor puteti apela cu incredere la un psihiatru in prima faza. Curaj, se poate!
  • Marilena Popa
    Marilena Popa Buna ziua, nu pomeniti nimic despre contextul dumneavoastra de viata, iubiti, sunteti iubit, cum va intelegeti cu prietenii, familia, aveti relatii care in care sa va simtiti acceptat, in siguranta, ascultat, valorizat? Acestea sunt elementele care contribuie cel mai mult la starea de bine. Ma intreb deasemenea daca s-a intamplat ceva in urma cu doi ani, cand a inceput acesta “tristete”. Depresia poate varia mult in intensitate, de la o tristete “normala”, subclinica, pana la forme severe care necesita spitalizare. Sunteti foarte tanar si e posibil sa va gasiti intr-un moment de lipsa de sens, motivatie sau directie. Majoritatea psihoterapeutilor lucreaza online in aceasta perioada.


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier