consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Nu am probleme in familie, dar de 4 ani orice as face nu ma simt implinit. Am schimbat locuri de munca, oras, am plecat din tara si tot asa. Chestia este ca nu pot sa mai dorm, dorm maximum 3-4 ore.

Mesaj anonim, prin secțiunea Consiliere online 

Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
Buna! Numele meu este D am 26 de ani si locuiesc în uk. Am câteva probleme la care nu am gasit un raspuns anume. Chestia este ca ma simt împlinit pe plan financiar ,nu avem probleme in familie dar de 4 ani orice as face nu ma simt împlinit, am schimbat locuri de munca ,oras am plecat din tara si tot asa . Chestia este ca nu pot sa mai dorm am cate 30 de ore treaz si dorm maxim 3 4 ore si o iau de la cap . Nu pot să găsesc satisfacția in nimic. Nu stiu ce sa fac sau de unde sa incep .
 • Bety Anghel
  Bety Anghel Bunã ziua,
  Poate fi vorba despre o depresie, dar, fãrã o evaluare, nu se poate spune cu siguranțã.
  Banii sunt necesari, dar nu sunt suficienți ptr. a ne simți mulțumiți. Se pare câ aveți nevoie și de altceva, locuri, lucruri sau persoane, ptr. a vã gãsi liniștea și satisfacția în viațã.
  Vã recomand sã vã programați la un psiholog ptr. evaluare psihologicã și psihoterapie.
  Sãnâtate și toate cele bune !
 • Caut Psiholog
  Caut Psiholog Buna ziua, cu siguranta problema nu se rezolva cu sfaturi, sunt sigura ca ati incercat pana acum! Puteti apela la servicii psihologice online si va recomand sa ma contactati intrucat lucrez cu persoane stabilite in UK si cunosc problematica existenta. Numai bine va doresc !
  • Psiholog Iuliana Doroftei
   Psiholog Iuliana Doroftei Caut Psiholog ma iertați dar m-ați facut curioasa.
   Ati zis ca lucrați cu persoane din UK și cunoașteți problematica, exista o problematica specifica UK legata de somn? (nu am auzit, sunt total dezinformata de asa ceva).
  • Lucia A. Anghel
   Lucia A. Anghel Psiholog Iuliana Doroftei acelasi lucru am vrut sa întreb si eu cand am vazut azi mesajul si am tras o concluzie pe care nu o pot scrie aici, dar care rezuma “cauta-ma, numai eu stiu”, ceea ce oamenii care adresează întrebari o iau de buna.
  • Psiholog Iuliana Doroftei
   Psiholog Iuliana Doroftei Lucia A. Anghel vom afla curând. M-am gândit și eu la diverse ipoteze, de la vreme până la “caută-mă” și am zis să nu merg către vreo ipoteză.
   Dar chiar sunt curioasă, sunt multe informații pe care nu le cunosc.
  • Lucia A. Anghel
   Lucia A. Anghel A, dvs chiar ati luat-o in serios
  • Andreea Daniela
   Andreea Daniela Vremea influențează starea de spirit. Am mai auzit acest lucru de la o bună prietenă care a patit la fel. Lua antidepresive și lipsa luminii soarelui creează anumite stări.
  • Caut Psiholog
   Caut Psiholog Va recomand ca informarea dvs. sa nu includa surse nestiintifice.Va autosabotati minimalizand rolul psihologului in rezolvarea acestor probleme!
 • Adriana Gheonea
  Adriana Gheonea Tulburarile de somn intra in linie dreapta catre psihiatrie! Nu va speriati , o sa va reglati cu timpul dar este o plata pe care o platiti cand suprasolicitati mentalul! Ia ti dat multe de rezolvat…si paihoterapie dupa.. ar fi un cadou pe care sa vi l faceti!
 • Alexandra Munteanu
  Alexandra Munteanu Am mai oferit acest sfat si altor persoane stabilite in UK ,fiind si eu stabilita in nordul tarii,si sper sa va ajute :
  Faceti un consult online la GP-ul dv si spuneti exact ce va deranjeaza . Medicul va va suna si de comun acord va va face o referinta scrisa catre un specialist. Eu momentan beneficiez de asistenta psihologica prin telefon. Poate fi destul de descurajant faptul ca exista intotdeauna o lista de asteptare ,dar pt mental health va vor contacta mult mai repede.
  https://patients.econsult.health/?utm_source=eConsult…
  • Caut Psiholog
   Caut Psiholog Aveti si o alta alternativa a unei platforme online www.paxonline.net
   Tulburarile de somn pot fi o expresie a prezentei unui nivel crescut de anxietate.
 • Marian Georgescu
  Marian Georgescu Ai un gol interior pe care nu-l poti acoperi cu nimic.
  Nu te mai satisface nimic pentru ca acel gol nu se umple cu posibilități materiale ori satisfacții amoroase pe care le ai cu iubita. E necesar sa-ti pui intrebarea cine esti tu cu adevarat dincolo de măști, de statutul social, de sex.
  Cine esti tu in esenta?
  Asa începe căutarea spirituală. Mai multe detalii in privat.
 • La Psiholog
  La Psiholog Daca am inteles bine starea de veghe durează 30 de ore si cea de somn 3-4ore? Pai o zi are 24 de ore!!! Oricum, este o problema foarte grava de tulburare a ritmului circadian. Eu sunt stabilită in Belgia, tara cunoscuta pentru vremea “depresiva” insa nici vorba sa aud ca exista o problematica de asa natura. Deci as exclude aceasta ipoteza. Aveți nevoie sa apelati la ajutor specializat pt ca lipsa somnului ar “înnebuni” pe oricine.


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile