consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Insomnie, lipsa puterii de concentrare, in comunicare imi gasesc greu cuvintele…

Terapeuti RO 2:48pm Mar 1
Mesaj:
Insomnie, lipsa puterii de concentrare, in comunicare imi gasesc greu cuvintele, in limbile utilizate…
Am 46 de ani si sunt de sex masculin. A trebuit sa-mi dau demisia de la jobul pe care l-am avut de 15 ani in Germania, si am venit impotriva tuturor asteptarilor mele la Bucuresti, pentru a fi impreuna cu familia, sotia si pustiul meu. Aici nu am inca un job. Acestea ar fi primele detalii pe care le pot prezenta aici.

Elena Florea 2:50pm Mar 1
psielenaflorea@gmail.com daca doriti ma puteti contacta Psiholog Elena Florea. TOate bune!

Ozana Budau 2:56pm Mar 1
www.schimbareacum.blogspot.ro

Remus Sandu 2:59pm Mar 1
Iată nişte studii de caz similare cu ale dvs. http://wp.me/p48646-1v2 Dacă nu aveţi răbdare, aţi putea să aveti în vedere şi soluţiile de aici http://tinyurl.com/ovzvoqz

Terapeuti RO 3:02pm Mar 1
Daca se poate, haideti totusi sa ii dam si altfel de informatii decat cele de promovare a cabinetelor proprii. Grupul a fost creat si pentru promovarea psihoterapeutilor/terapeutilor, dar mai ales pentru a da cateva sugestii celor care, din diferite motive, inca nu au ajuns la un specialist.

Elena Florea 3:07pm Mar 1
Dragul meu coleg nu putem da diagnostice sau sa -ne spunem o parere despre ceva fara a sti in detali cazul. Personal nu imi place sa dau” sfaturi ” pentru ca psihologii nu dau sfaturi.

Terapeuti RO 3:19pm Mar 1
Stim asta si in niciun caz nu dorim sa promovam ideea ca situatiile care au nevoie de o forma de terapie pot fi rezolvate prin sfaturi. Numai ca acest grup este un grup de discutii si se numeste “Intreaba terapeutul online!” nu “Gaseste un terapeut”. In plus, unii dintre cei de aici (nu vorbesc despre domnul care a scris acest mesaj, pentru ca nu cunosc situatia dumnealui) nu au posibilitati financiare pentru a face psihoterapie sau nici nu stiu foarte bine ce presupune discutia cu un psiholog/psihoterapeut ori pur si simplu sunt din zone geografice unde acceseaza mai greu serviciile unui specialist. Si atunci am putea macar sa le dam niste minime directii de orientare. Solutia ideala ar fi, evident, sa nu se limiteze la ceea ce afla pe acest grup de discutii.

Doina Zamfirescu 7:09pm Mar 1
Ati trecut prin multe schimbari: ati schimbat tara, limba vorbita si ati renuntat la job. Este posibil ca toate acestea combinate cu faptul ca “a trebuit” sa va dati demisia si ca ati venit “impotriva” asteptarilor dvs. in tara sa va afecteze. Pentru a integra aceste schimbari si a va stabili viitoarele obiective, va sugerez sa apelati la un terapeut.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile