Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De cateva zile simt ca o iau razna, am numai ganduri negre, am insomnii.

Terapeuti RO 9:48am Jan 7
Buna ziua,De cateva zile simt ca o iau razna, am numai ganduri negre, am insomnii. Traiesc cu impresia ca nimic din ce fac nu este bine, am impresia ca gresesc tot timpul in comportamentul meu fata de cei din jur, fata de cei dragi. Traiesc cu impresia ca sunt o povara pentru cei dragi, traiesc cu impresia ca ceva rau urmeaza sa mi se intample.
De asemenea, traiesc cu teama ca daca raman fara loc de munca, nu ii voi putea ajuta pe ai mei parinti, desi nu e nimic serios care imi poate ameninta locul de munca.
Am numai ganduri negre si nu stiu cum sa fac sa imi gasesc echilibrul psihic, desi urmez tratament cu Mirzaten din august 2012.
Va multumesc anticipat.


Botezat Radu 9:59am Jan 7
psihoterapie pt starile de anxietate descrise de dvs si, eventual schimbarea tratamentului care aparent nu mai este eficient

Ovidiu Telegescu 10:02am Jan 7
psihoterapie

Oltean Loredana 10:07am Jan 7
Daca va stiti cu un anumit diagnostic, atunci tratamentul trebuie sa fie supravegheat, si administrat pe termen mai lung. Din punctul meu de vedere nu ar strica sa incepeti o psihoterapie in paralel cu medicatia, care cred ca ar avea un efect mai bun asupra dv. si pe termen mai lung. Este nevoie sa gasiti cauza reala a acestor stari iar asta o puteti face prin dezvoltare personala, auto-cunoastere, dobandirea stimei de sine si a increderii in propria persoana. Echilibrul se dobandeste prin credinta, meditatie, incredere, speranta si optimism, iar acestea prin dezvoltare personala, psihoterapie.

Gerard Stroe 10:21am Jan 7
Observ ca folositi foarte des expresia “traiesc cu impresia”, ceea ce ma face sa cred ca sunteti constienta de faptul ca sunt doar niste impresii, iar impresiile se pot schimba, poate daca aflati si ce anume v-a impresionat la un moment dat , care sa va influenteze starea de spirit! Si eu cred ca psihoterapia ar putea ajuta semnificativ in cazul dvs.

Viorel Si Felicia Mocanu 10:46am Jan 7
Ia o pauza… pastilele nu’s bune sa te indopi cu ele… cea mai buna terapie: ia cu tine pe cineva drag tie si pleaca undeva sa te relaxezi… si impresiile se vor schimba in bine….

Remus Sandu 4:15pm Jan 7
Puteţi încerca şi soluţiile date pe subiectul de mai jos, valabile şi în cazul dvs https://terapeuti.ro/sfatul-medicului-terapeutului/stari-de-anxietate-angoasa-singuratate-frica-intensa-dezorientare-lipsa-de-incredere/ Sau 6 studii de caz ameliorate prin tratament naturopat http://tinyurl.com/pl9ngxm

Psiholog Constantin Oprea 4:09am Jan 8
Psihoterapie

Florentina Gionea 2:14pm Jan 8
Hrana sanatoasa, Psihoterapie, analize de sanatate in special pe suprarenale si sistemul endocrin. Plus sistemul nervos central. Mai multe detalii despre analize complete aici http://iubimsigatim.ro/category/consultatii-diete-wellness-coaching/

Catalin Lazar 1:51am Jan 10
Din august 2012 si pana acum a trecut un an si jumatate, nu credeti ca v-ati luptat destul si ar merita sa lucrati cu un psihoterapeut pentru a va intelege mai bine si a descoperi noi perspctive in ceea ce priveste posibilitatile dvs. de a face fata provocarilor vietii?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita